Pretraga

Nova A24 knjiga objedinjuje kultne plesne scene iz filmova na jednom mestu

Nova A24 knjiga objedinjuje kultne plesne scene iz filmova na jednom mestu

Tekst: BURO.

„Postoji nešto posebno u vezi sa plesnim podijumom“, kaže Cher u predgovoru najnovije A24 coffee table knjige, "On the Dance Floor: Spinning Out On Screen". Nije nimalo iznenađujuće što je producentska kuća izabrala baš nju, disko ikonu sedamdesetih, za pisanje uvodne reči za njihovo najnovije izdanje.

Nova A24 knjiga objedinjuje kultne plesne scene iz filmova na jednom mestu (фото 1)

Ova knjiga je oda plesu, miks vizuelnog i literarnog skupa zabave koja stanuje u noćnim klubovima. Ona nam donosi kultne plesne scene iz filmova kao što su "Pulp Fiction", "Fame", "Do The Right Thing" i "Phantom Thread" i šeta nas od kućnih žurki, preko disko podijuma, do rejvova.

Nova A24 knjiga objedinjuje kultne plesne scene iz filmova na jednom mestu (фото 2)

Koreografi koji su stajali iza filmova "Midsommar" i "Climax" takođe su učestvovali u kreiranju sadržaja koji se nalazi između korica, gde se nalaze i odlomci iz eseja reditelja Spike Leea i Sofie Coppole.

Nova A24 knjiga objedinjuje kultne plesne scene iz filmova na jednom mestu (фото 3)

U knjizi možete pronaći i pismo zahvalnosti plesnom podijumu dnevne sobe Charli XCX: "Moj omiljeni plesni podijum je onaj u mojoj dnevnoj sobi. Pomerimo nameštaj i ispunimo prostor neonskim svetlima i svećama. Uvek ću biti lojalna tom mestu, jer tu su nastale neke od mojih najdražih uspomena."

Nova A24 knjiga objedinjuje kultne plesne scene iz filmova na jednom mestu (фото 4)

Cena knjige "On the Dance Floor: Spinning Out On Screen" iznosi 58$ i dostupna je za poručivanje na A24 sajtu. Mi grabimo svoj primerak!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor