„Stranger Things“: Šta nam sve otkriva trejler za novu sezonu

    13.04.2022.
    RECOMMENDED

    Upozorenje: Ukoliko još niste pogledali prve tri sezone, tekst sadrži spojlere

    „Stranger Things“ se trećom sezonom (privremeno) završio prilično tragično – Joyce je sa sinovima Jonathanom i Willom napustila Hawkins, a deluje da je Eleven, osim što više nema moći, izgubila i staratelja.

    Kako će se status quo razrešiti novom sezonom?

    Mike je odvojen od prijatelja i devojke, a veza njegove sestre Nancy sa Jonathanom takođe je pod znakom pitanja, budući da će sada živeti u različitim gradovima. Joyce i Jim doslovno razdvaja pitanje života i smrti, a njegova žrtva na kraju sezone u potpunosti priliči moralnoj veličini uloge koju je izneo na maestralan način. Glumac Finn Wolfhard izjavio je za The Hollywood Reporter da je to upravo način na koji život funkcioniše i ruku na srce u pravu je. Trominutni trejler za sezonu 4. sezonu pruža kratak pogled na stanje stvari, ali uspeva da zadrži u tajnosti motive novih negativaca i promene u glavnoj glumačkoj ekipi. 

    Nema sumnje da će pomak iz Hawkinsa biti transformativan, ali ne i jedini. Možda je Jim još uvek živ? Možda će se ekipa vratiti u Hawkins? Da li će Eleven ikada povratiti svoje moći ili su bespovratno izgubljene? Ono što je izvesno je da će u međuvremenu najzad dobiti priliku da vreme provodi kao obična tinejdžerka. 

    Događaji iz ove male sredine svakako počinju da dobijaju globalnu pažnju, a sudeći po trejleru možda ćemo dočekati i povratak Pape. Ono što je prema rečima samog izvršnog producenta, Shawna Levya, plan za kreatore serije Matta i Rossa jeste da ispričaju ovu priču u četiri, najviše pet sezona. Definitivno možemo da očekujemo još mnogo toga od ove družine.

    Saznaj više:
    Povezani članci: