Ovih dana smo opsednuti live streamom Naomi Campbell na Youtubeu

    08.04.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/nofilter-cover.gif

    Savršen mim: Naomi je probala da nas upozori. Zar ne? Stvarno se potrudila. Baš-baš. Samo što je mi, eto, nismo slušali i sada smo u samoizolaciji. Šalu (i njen OCD) na stanu, epizodu na aerodromu smo prvi gledali u julu prošle godine, a sada smo svi primorani da primenjujemo neke od njenih mera za putovanje avionom i to na svakodnevnom nivou. Istini za volju, Naomi nam je sredinom marta ponudila i nastavak – o tome kako se dodatno štiti za vreme pandemije.

    Danas nam njen Youtube kanal „Being Naomi“ donosi novu zabavu i to ne bilo kakvu! Ako ste ikada poželeli da budete muva na zidu dok supermodeli ćakulaju i dele tajne – onda ste prvu epizodu ograničene serije No Filter With Naomi, čekali celog svog života. U njoj Cindy Crawford i sama Naomi, svaka u svojoj kući i karantinu, pričaju o bukvalno svemu. Od toga kako su učile da poziraju, kakav je bio osećaj raditi sa Herbom Ritzom ili biti na setu kultnog spota “Freedom” koji je režirao David Fincher (njega se sećate iz sage o Madonninom singlu Vogue, zar ne?). Ok, znamo da je Naomin imenik prepun poznatih imena sa A-liste ali ono što nismo znali jeste sa kojom lakoćom joj se otvaraju kao da im je najbolja prijateljica – što, realno, možda i jeste.

    Onima koji su mislili da se radi o one hit wonder operaciji imamo da saopštimo kako je, iako je serija zamišljena da ima ograničen broj epizoda, ova prva epizoda samo amuse bouche. Najbolji dokaz toga jeste to što se već sledećeg dana sa Naomi uključio Marc Jacobs, a večeras spremamo kokice za razgovor sa Nicole Richie (istina bez Paris). Njen odabir gostiju savršeno se uklapa u nostalgiju za devedesetima i ranim dvehiljaditim – za posle predlažemo film “Negde” koji je režirala Sofia Coppola.

    Realno, ovo je još od lansiranja kanala koji svi kojima je stalo do mode posećuju s vremena na vreme, a zaviriti u svakodnevicu supermodela je uvek zabavno (kada se šminka ili čak i kad baca Burberry pelerine u đubre na aerodromu). Ipak, ovo je potpuno novi nivo, a ako je suditi po tome koliko joj dobro ide, ne bi nas čudilo da Naomi iz karantina izađe kao nova kraljica live streaminga.

    Saznaj više:
    Povezani članci: