Povratak u budućnost: Jennifer Lopez i Ben Afleck su ponovo par?

    11.05.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/jlocover.gif

    Vratili smo se u 2003.

    Na svetu svakako postoje važnije stvari ali, ako je suditi po naslovima od jutros do sad, i ova je goruće pitanje: Da li nam sledi Bennifer, drugi deo?

    Šalu na stranu, i uz svu svest o tome da se radi o šoubiznis senzacijama, ovo je realno malo ko očekivao ili iščekivao, za razliku od priče o jednoj drugoj Jennifer i njenom odavno bivšem mužu. Od dvogodišnje veze Jennifer Lopez i Bena Aflecka (2002-2004) ostao je jedan film (kog se malo ko ko ga nije gledao u prvom krugu teško seća, a i mi koji smo ga gledali ga se ne sećamo) i jedan spot koji realno znaju svi, nekoliko fotografija sa crvenog tepiha i jedna rekreacija Valentino haljine koju je nosila Jackie O. Ok, možda sam pomalo surova, ali nakon Bena, Jennifer je bila verena – i to više od jednom – kao i udata, rodila je dvoje dece, odlučila da nikad ne ostari… Lista se sama nastavlja.

    Poslednji u nizu njenih velikih ljubavi je bio Alex Rodriguez aka A-Rod, američka sportska legenda i celebrity, meni potpuno nepoznat pošto ništa ne znam o bejzbolu. Raskid njihove veridbe i veze desio se pre manje od mesec dana, uz generičke PR objave i vrlo civilizovano. A Ben? On je, sa svoje strane, činilo se imao sve, a zatim je sve i razbucao uz glasine o alkoholizmu, da bi poslednje što o njemu znamo bilo da je izbacio kartonsku figuru prirodne veličine svoje sveže-bivše devojke Ane de Armas i zamolio brata da istu strpa u kontejner – i bude prikladno uslikan od strane paparaca. Zatim je usledio mini fijasko sa dejting aplikacije Raya i “Zašto si me unmatchovala, to sam ja.” iz kog bi svi mogli ponešto da naučimo, uključujući i njega.

    Premotavamo u maj 2021. i čini se da smo ponovo u 2002. Ili bar Twitter tako misli. Samom Benu ništa ne fali što ga blokirala neka tamo Nivine koja sad skuplja lajkove na njegov račun, a komentari na račun JLo su raznorazni, od potpuno genijalnih kao što je “Is it Earth Day because JLo just recycled an ex?” pa sve do uvreda od strane drugih žena koje joj zameraju što nije u stanju da bude bez dečka, što ne bih ni komentarisala.

    Ako se do danas samo spekulisalo, sad su izašle i paparaco fotografije snimljene na mini-odmoru na koji su Bennifer otišli pre nekoliko dana u Montanu.

    Koliko znamo, JLo da osada nikada nije reciklirala bivše. Istina, treba joj vremena da ih ostavi, ali kad to jednom učini, ona čvrsto zatvori vrata. Nikada se nije vratila nekom od njih, tako da se ovo ne bi moglo nazvati obrascem ponašanja (za razliku od njenih veridbi). Sa druge strane, ovo je prvi put da su i JLo i Ben u isto vreme oboje singl praktično od vremena kada su raskinuli. Neko je čak spomenuo Elizabeth Taylor i Richarda Burtona. Da li je moguće da je Ben njen Richard Burton?

    Pre nego što krenemo da na paparaco fotografijama (ponovo) tražimo prsten sa roze dijamantom, hajde da ipak malo razmotrimo tajming cele priče. JLo i Rodriguez su se zvanično razišli pre nekoliko nedelja, zajedno su snimljeni pre svega nedelju dana što je njega ponovo stavilo na naslovne strane (realno, nikoga ne bi bilo briga da ga na iste stavi da nije bio sa JLo). A-Rod je priliku iskoristio da promoviše činjenicu da je smršao u stilu “ako ne mogu da obučem revenge dress, mogu da pokažem revenge glow” šta li. Poprilično arogantno, složićete se, a ne verujem da arogancija baš dobro prolazi kod jedne dive kakva je JLo. Da li je ceo ovaj paparaco dokumentovani reunion zapravo njen način da mu pokaže gde mu je mesto, makar u medijima? A-Rod sada vrlo dobro zna – ako je i sumnjao – da nikog nije briga da li je smršao ili ne, pogotovo nikog nije briga kad Ben Aflek vozi džip u kom pored sedi Jeniffer. Realno, cela poenta pozatih u džipovima sa zatamnjenim staklima jeste ta da ih niko u njima ne vidi. Jennifer je spustila prozor.

    Ah, da, kada smo već kod tajminga: Anai de Armas Benovoj bivšoj čiji je cut-out javno završio u đubretu, u petak je – kada su fotke verovatno snimljene – bio rođendan. Iskreno, šta god da je, potpuni je gossip gold & I’m here for it.

    I’ll just leave it at that.

    Saznaj više:
    Povezani članci: