Serija kakva je nedostajala: Macaulay Culkin o krizi srednjih godina

    15.02.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/02/culkincover.jpg

    Kako se tačno desilo da maleni sladak dečak iz svima nam predragog filma „Home Alone“ sada priprema dokumentarnu seriju o starenju? Prolaznost, prolaznost… Opsesija večnom mladošću zahvatila je i Macaulay Culkina kada je prošle godine podelio na Twitter-u da su mu potrebni saveti kako da preživi četrdesete. Dijalog koji se razvijao iz jednog tweeta sada prerasta u dokumentarnu seriju “Macaulay Culkin’s Midlife Crisis” i iskreno jedva čekamo da je gledamo.

    Culkin će suštinski postavljati pitanja koja svako ko prolazi kroz proces starenja i sam sebi postavlja. Dotaći će se teme očinstva i doživotnog partnerstva. Iako senzacija na društvenim mrežama, glumac koga nijedan paparaci nije zaobišao i tema svih medija, on je naposletku samo jedan običan čovek koji živi svojim ritmom i načinom, ima porodicu, lične upitanosti i nedoumice. 

    Macaulay trenutno radi kao izvršni direktor podkasta satire o pop kulturi, zajedno sa Emmy nagrađenom producentkinjom Emily Gerson Saines. Njegova dokumentarna serija biće kreirana u partnerstvu sa Lightbox-om, produkcijskom kućom koja stoji iza HBO-ovog dokumentarca Tine Turner. Da, simbol našeg detinjstva je odrastao i ima iste probleme kao i svi mi. Zato jedva čekamo ovu premijeru!

    Saznaj više:
    Povezani članci: