Spremni za prolećnu žurku? Nadamo se da da, jer stižu tri sjajna muzička festivala ovog vikenda

    10.04.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/festivali_cover.jpg

    Istina, nije isto kao pre, ali lepo vreme je lepo vreme u svim scenarijima, i zašto ne biste na ovih predivnih 20+ stepeni napravili nešto lepo za sebe? Recimo, mali bar u jednom uglu terase, komp u drugom, i sami sebe pozvali na piće, izveli na podijum za igru, i napravili prolećni matinée u svom stanu? Uvek možete da uključite i prijatelje, za to bar opcija ima koliko želite, a uostalom, ako je ikada bio trenutak za to onda je to upravo ovaj vikend, kada imamo tri online festivala za dva dana.
    Od podsećanja na lepote rejvovanja do porodičnih aktivnosti i dobre muzike!

    DGTL Festival

    Za rejv nostalgičare kojima ozbiljno nedostaju žurke

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1586536648383581.jpg

    DGTL Amsterdam je originalno bio planiran baš za ovaj vikend, i trebalo je da se održi u punom sjaju dobre muzike i sjajne ekipe kao i uvek, u NDSM Docklands velikoj hali luke u severnom Amsterdamu. Ipak, koliko god da je u prvih mah odluka o odlaganju bila tužna za sve,  DGTL muzički festival elektronske muzike, će se ipak održati ali će biti streamovan . Program počinje svakog dana u 14h, traje do 23h, a nakon toga je do 6 ujutru after. Okej, teško baš da će sve do 6 ujutru biti izvodljivo ali dobra strana jeste da zapravo kad god se priključite žurci, biće vam zabavno. Ukupno ima 28 nastupa i uključiće DJ-eve širom sveta sa njihovih virtuelnih bina, kao što su Nicolas Lutz, Adriatique, Jeans, KiNK, JP Enfant, Tom Trago. Ako pravite “sam kod kuće” rejv povežite se sa ekipom preko #KeepDistanceStayDGTL, i možda se sve pretvori u pravu pravcatu žurku. Da smo u Amsterdamu sigurno i bi jer je DGTL obezbedio i dostavu super pića na kućnu adresu, a ovako ćete morati sami da se postarate za to. Ceo lineup i satnicu možete da pogledate ovde.

    Camp bestival mini-festival

    Za celu porodicu, od 7 do 77

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/158653671794271.jpg

    Camp bestival ostaje predviđen za kraj jula (kako je bilo i po pretkorona planu) budući da se svi na svetu, a među njima i organizatori nadaju da će do tada svo ovo ludilo već biti iza nas. Ipak, u međuvremenu i iščekivanju kraja jula i u cilju davanja podrške svima da kroz ove dane prođu najveselije moguće, Camp Bestival ovog vikenda organizuje svoje virtuelno mini izdanje. Ovo je pre svega porodični festival i kako organizatori kažu ”Svi znamo kako izgleda biti sa dragom decom nedeljama bez odmora, i mislili smo da je dobra ideja skrenuti svima pažnju i uroniti u svet zabave, muzike, i pordičnog duha.” Super prilika za mlade naraštaje party scene, da se izigraju uz debitantski DJ nastup desetogodišnje Nelly Cook (okej, uz maaalu pomoć svog tate Fatboy Slima). Kate Winslet čita priče pred spavanje, Cuban brothers vode na Kubu, pod palme i sunce , a za jutro i popodne su rezervisane joga radionice za roditelje. Streamovanje subotom i nedeljom od 9 ujutru do 9 uveče na Facebook, Instagram i YouTube stranici Camp Bestivala a ceo program i satnicu pogledajte ovde.

    DIYsolation

    Za one kojima je muzika srednje ime

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1586536648577493.jpg

    DIY magazine je pokrenuo DIYsolation livestream festival, koji okuplja bendove i DJ-eve širom UK na jednom mestu. Svi se javljaju iz svojih soba ili studija, i “nastupaju” pola sata do sat, i ovaj festivalski vikend (koji je počeo juče) nastavlja pravac popularnog projekta DIYsolation koji vode već neko vreme i koji možete pratiti utorkom, četvrtkom i nedeljom. Ovaj projekat ima i dobrotvornu svrhu jer organizatori pozivaju na koliko-ko-može donacije, u Help Musician akciji, da bi se podržali svi manje poznati bendovi i muzičari kojima novonastalo otkazivanje promocija, turneja, i nastupa predstavlja veliki udar na finansijsku situaciju. Na setovima uživo će tokom vikenda nastupati preko 20 muzičara od Pale Waves, Marika Hackman, Metronomy’s Anna Prior, Sports Team, a neki su se opredelili da uz nastupe uvedu još nešto pa tako članovi pank rok benda Creeper čitaju strašne priče predspavanje. Rečju, ima svega! I super je i kao muzika u pozadini dok radite, sređujete ili čitate. Mi preporučujemo lepo šljokice na lice, piće u ruku i đuskanje!

    Saznaj više:
    Povezani članci: