„The Gray Man“ će biti najskuplji Netflixov film do sada

    20.07.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/gray_man_cover.jpg

    Da je Netflix ozbiljan igrač u polju produkcije to nije nikakva nova vest, ali vest jeste da se trenutno nalaze na stranici ispisivanja sopstvene istorije uz “najskuplji projekat ikada”. U pitanju je “The Gray Man,” koji se opisuje kao “početak franšize James Bond nivoa” sa budžetom preko 200 miliona dolara što film čini najskupljim Netflix originalnim ostvarenjem do danas. Dodatno posebnim ga čini i to što će u njemu glumiti Ryan Gosling i Chris Evans. Da dobro ste čuli, i da veoma je radosna vest. Evans je već poznat po saradnji sa braćom Russo koji potpisuju ovaj film budući da su radili na nekoliko filmova pre kao što je “Kapetan Amerika” i “Osvetnici”.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/159523836271672-1.png

    CHRIS EVANS

    “The Gray Man” je Marvel reunion za braću Russo ali ne samo zbog ponovnog pojavljivanja Chrisa Evansa već i zato što su scenaristi filma “Osvetnici”, Christopher Markus i Stephen McFeely, malo doterali i upeglali originalni “Gray Man” scenario koji je pisao Joe Russo. Film će producirati Russo AGBO kompanija, sa kojom je Netflix već imao sjajnu saradnju na filmu “Extraction” ranije ove godine, a koji je za samo četiri nedelje prikazivanja imao 99 miliona pregleda i postao najgledaniji Netflixov originalni film u istoriji ovog streaming servisa.

    Filma “The Gray Man” što se tiče, opisan je opisan kao bornovski, i prati nekadašnjeg CIA agenta koji je postao plaćeni ubica Court Gentry (Gosling) koga juri nekadašnji kolega, a sada neprijatelj, Lloyd Hansen (Evans). Postoji ideja da film postane franšiza, i da se naknadni nastavci vrte oko Goslingovog junaka.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/1595238363046197-1.png

    ANTHONY I JOSEPH RUSSO

    Anthony Russo je izjavio za Deadline: “Film je jedan-na-jedan odnos između ova dva sjajna glumca koji predstavljaju dve verzije CIA agenata, u pogledu šta može da bude i šta može da uradi. Za one koji su fanovi filma „Kapetan Amerika: Zimski vojnik“ ovaj film nas pomera u teritoriju mnogo stvarnijeg i životnijeg setinga. To je ono što nama ovaj film predstavlja.”

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/1595238362680508-1.png

    RYAN GOSLING

    Sa druge strane, za sve nas ostale ovo znači samo jedno: ostvarenje svih snova. Jer gledati Ryana i Chrisa rame uz rame, još u dinamičnom akcionom zapletu, stvarno jeste sve što nam je potrebno za uživanje pred ekranom. Sa produkcijom filma se počinje u januaru 2021. i do kraja iste godine se očekuje i na ekranima.

    Saznaj više:
    Povezani članci: