Pretraga

Tip sa znakom koji protestuje protiv svega je moja srodna duša

Tip sa znakom koji protestuje protiv svega je moja srodna duša

Tekst: Nenad Janjatović


Neretko ako dobijate poruku u DM od mene ona je neki meme koji mi se učinio genijalnim tog trenutka. Ili video sa Instagrama koji obožavam i moram da podelim i znam da će neko razumeti. Isto tako neretko dobijam nazad poruku "video unavailable. this video is hidden because __________ has a private account. Ja kao stari pasionirani pratilac ovih meme privatnih profila ne razumem zašto ih ljudi ne zaprate i pogledaju genijalnosti koje oni stvaraju. I tako sam opet pre neki dan poslao kolegi jedan video da bi mi on poslao nazad ovo:

 

Tip sa znakom koji protestuje protiv svega je moja srodna duša (фото 1)

 

 

Umro sam od smeha ali iskreno i zaboravio na to nakon 15 minuta. Onda su nakon nekoliko dana svi počeli da svode račune, jer je kraj godine jel'te, i počela je na insta storijima Spotify pomama sa najslušanijim umetnicima i pesmama. Svako je imo neku opasku, duhoviti kontrast u svom ličnom slušalačkom repertoaru, i niste mogli da ne viđate stori za storijem sa Spotify statistikom osim ako niste odlučili taj dan da preskočite Instagram. I tada sam opet naišao sasvim slučajno na ovu fotografiju i odmah je okačio na svoj stori:

 

Tip sa znakom koji protestuje protiv svega je moja srodna duša (фото 2)

 

 

Moja prva pomisao je bila: bože, kako je neko genijalan i na ovom tipu koji drži znak od kartona uzima i fotošopira koju god želi izjavu! Avaj, koliko sam bio u krivu! I trebao mi je još koji dan da saznam da je neko zaista pokrenuo pravi Instagram profil i da se fotografiše sa stvarnim natpisima svuda po Njujorku i da se uzdržim od prevelikog oduševljenja koje je ova genijalna ideja izazvala u meni. Kao što vidite nisam se suviše suzdržao, jer jednostavno želim da podelim ovo sa vama. Jer znam da će naići momenat kada će Seth (@dudewithsign) imati natpis koji će reći upravo ono što ste želeli i sami da izgovorite ali ste možda čekali da to kaže neko umesto vas. Kanye, tebi se obraćam!

 

Tip sa znakom koji protestuje protiv svega je moja srodna duša (фото 3)

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar