Tri važne vesti iz sveta pop kulture koje ste možda propustili

    16.07.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/pop_culture_cover.jpg

    U moru događanja koja nas napadaju sa svih strana ako nešto i propustite nije preterano čudno. Zapravo, verovatno bi bilo čudnije da uspete sve da ispratite i bile bi potrebne zaista posebne veštine za to. Tu smo da pomognemo i mapiramo najvažnije događaje i vesti koje su vam možda promakle iz nekoliko dana iza nas.

    sezona raskida

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/1594889798077703.jpg

    Turbulentni dani i nedelje i još olujniji vikend iza nas. I ne, ne pričamo o vremenu i procenama ‘oće kiša – neće kiša, nego čitavom talasu celebrity raskida koji se dogodio gotovo preko noći. Za dva, tri dana četiri (manje ili više) poznata para su objavila da se rastaju. Kako se čini mnogi su to uradili u prilično prijateljskom, sabranom tonu, sinhronizovano objavljujući novu situaciju na svojim društvenim mrežama. Nije bilo galame, svađa i sočnih detalja rastajanja za ljubitelje tračeva već samo, barem naizgled, mirna rastajanja odraslih ljudi. Prvo veliko iznenađenje je bio raskid Armiea Hammera i Elizabeth Chamber. “Trinaest godina kao najbolji prijatelji, srodne duše, partneri i roditelji” napisao je Hammer na svom Instagramu, dodajući “bilo je neverovatno putovanje, ali zajedno smo odlučili da je vreme da okrenemo list i krenemo dalje”. S druge strane, navodno istim „svako na svoju stranu“ sistemom su krenuli i Bill Hader i Rachel Bilson. Dobrom delu javnosti je to bila prilično tužna vest jer svi se sećamo kao da je juče bilo kada su se pojavili zajedno na dodeli Zlatnih globusa, i objavili da su zajedno, ali kako za sada stvari stoje ovo je nova realnost u kojoj su oboje ponovo single.

    lana del rey objavljuje novi album, koji je zapravo audioknjiga

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/1594889798209056.jpg

    U pitanju je zapravo album poezije, iliti audioknjiga koja će biti dostupna 28. jula. „Violet Bent Backwards Over the Grass“ je zbirka poezije koju je Lana objavila pre nekoliko meseci i tada i najavila da će knjiga biti praćena ‘govornim’ albumom, koji je prvobitno predviđen za 4. januar ali pomeren na kraj jula. Tridesettrominutna audioknjiga ima 14 pesama iz kolekcije i uklopljene su uz muziku producenta Jacka Antonoffa. Nosi naslov po jednoj od pesama, a ostale su “LA Who Am I to Love You?”, “The Land of 1,000 Fires”, “Past the Bushes Cypress Thriving”, “Never to Heaven”, “Tessa DiPietro”, i “Happy”. Kako Lana kaže: „Pesme su eklektične, i iskrene i ne pokušavaju da budu ništa drugo do onoga što jesu i zato sam veoma ponosna. Jer su autentične“. Takođe, i štampano i audio izdanje će uprkos prvoj izjavi, koštati više od jednog dolara, jer će sav novac odlaziti u Navajo Water Project na kom Lana radi. Uzgred, bez brige, objaviće i regularan album. Za sada je datum 5. septembar i držimo palčeve da tako i ostane.

    Stigao je trejler za seriju “We are who we are” koju potpisuje Luca Guadagnino

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/1594889798245357.jpg

    Guadagnino nas još jednom vraća u sunčanu Italiju, i njene plaže, samo ovaj put kroz osmodelnu priču o adolescentskoj ljubavi i strepnji, „We Are Who We Are“. Ovo je njegov prvi izlet u TV produkciju, i pored toga što se svemu što Luca radi neizmerno radujemo, ovo debitovanje je poseban razlog da smo dodatno nestrpljivi. Kratak, snen, trejler pun atmosfere je najavio sve ono što bismo trebali da gledamo u septembru. Istina, ne može se reći da sam tizer otkriva puno, ali postavlja raspoloženje i emociju. Lagani ritam i synth muzika, dok kamera klizi niz plažu i snima grupu tinejdžera koji se zabavljaju i trče po plaži. Odatle, kamera se vraća na zvezde serije što su Caitlin (Seamón) i Fraser (Grazer), koji sede na steni odvojeni od svojih vršnjaka a možemo da čujemo samo deo dijaloga: “Oni misle da smo čudaci” kaže Fraser. “Da li ti to smeta?”. Minimalno ali i više nego dovoljno da nestrpljivo iščekujemo novu priču o ljubavi, emocijama, osećanju nepripadanja, samootkrivanju, prijateljstvu.

    Saznaj više:
    Povezani članci: