Za slušanje ovog podkasta trebaće vam papir i olovka

    01.11.2022.
    RECOMMENDED

    Steven Batlett je britanski biznismen, preduzetnik, govornik, autor popularnog podcasta „The Diary Of A Ceo“ i manje poznato, neko ko je do pre par godina bio sam i slomljen, bez novca i diplome, budući da je nakon svega jednog predavanja napustio fakultet.

    Ispostaviće se da je to bila odluka života jer je Steven sa 23 godine postao milioner, a Forbes ga je uvrstio u svoju listu „30 ispod 30“. On se ne libi da uputi javnu kritiku na račun obrazovnog sistema, psihičkih i poslovnih ulaganja, podstiče konstruktivne rasprave i ima gomilu citata koji zapravo imaju smisla i prevodivi su u svakodnevicu. Njegov podkast nema unapred pripremljenu skriptu, što je zapravo sjajna stvar, jer u „The Diary Of A Ceo“ razgovori sa poznatim TED govornicima, direktorima najpoznatijih svetskih firmi, glumcima, autorima i ličnostima iz biznis i javnog sveta teku sasvim spontano.

    Steven je za svoje sagovornike u okviru ovog podkasta stvorio siguran prostor, te možete da očekujete intimne ispovesti koje sa njihovih strana do sada niste čuli. Simon Sinek, Maisie Williams, Marie Forleo, Black Coffee, Bear Grylls samo su neki od dosadašnjih gostiju, lepeza ličnosti i sfera iz kojih dolaze je prilično široka, a ako na to dopišemo umeće domaćina da iz njih izvuče najiskrenije emocije i doživljaje sveta i sopstvenih iskustava, rezultat je kvalitetno utrošeno vreme i riznica skrivenih mudrosti koju možete otključati slušanjem ovog podcasta.

    Ako vas interesuje tema ličnog razvoja i nezasiti ste rada na sebi, „The Diary Of A Ceo“ je alatka koja vam sigurno može pomoći. Zato, papir i olovka u ruke i kliknite play. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: