Pretraga

Završili ste omiljenu seriju? Nastavite bindžovanje uz podcaste

Završili ste omiljenu seriju? Nastavite bindžovanje uz podcaste

Tekst: BURO.

Mnoge serije su u poslednjoj deceniji postale kulturni fenomeni, glavne reference pop kulture i omiljena tema na društvenim mrežama. Budući da dve stotine karaktera nije dovoljno da se sažme ubistvo Johna Snowa ili sva genijalnost "Breaking Bad-a", podcasti dobijaju sve veću popularnost kako mogu da uđu u srž i otkriju sve one skrivene detalje zbog kojih ćete se zapitati da li ste uopšte razumeli seriju do kraja. Ono što je još interesantnije je da su gosti ovih TV podcasta upravo glumci i producenti ili vatreni fanovi, te se možete uzdati u sadržaj. Ako ste završili omiljenu seriju, nastavite bindžovanje uz sledeće podcaste.  

talking simpsons

Završili ste omiljenu seriju? Nastavite bindžovanje uz podcaste (фото 1)

Od lansiranja 2015. domaćini podcasta Bob Mackey i Henry Gilbert lansirali su više od stotinu epizoda u čast Simpsonova. Raznolika grupa gostiju, uključujući glumce, komičare, pisce, umetnike i fanove, doprinela je eklektičnom sadržaju otkrivajući nam do tančina kako je ova genijalna serija napravljena. 

this is us too with mary & Blake

Završili ste omiljenu seriju? Nastavite bindžovanje uz podcaste (фото 2)

Secirajući epizodu po epizodu hronološkim redosledom, voditelji Mary i Blake Larsen dotiču se emocionalne složenosti serije što bi vas moglo navesti da ponovo gledate svoje omiljene epizode ​​u potpuno novom svetlu.

pod yourself a gun: A sopranos podcast

Završili ste omiljenu seriju? Nastavite bindžovanje uz podcaste (фото 3)

Pisci i komičari Matt Lieb i Vince Mancini su domaćini ovog podcasta u kom se kao gosti pojavljuju i članovi glumačke ekipe, uključujući nezaboravno ćaskanje sa glumcem Joem Gannascoliem, koji je glumio gej mafijaša Vita Spataforea.

the sweet smell of succession

Završili ste omiljenu seriju? Nastavite bindžovanje uz podcaste (фото 4)

Dok čekate novu sezonu serije koja je zaludela ceo svet, možete poslušati ovaj podcast čiji su domaćini medijski i kulturni kritičari David Chen and Tara Arian. Ipak, ne očekujte da će oni slepo hvaliti svaki spaket "Naslednika". Umesto toga, domaćini pružaju promišljenu, nijansiranu analizu koja će vas zamisliti.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor