Pretraga

10 proizvoda uz koje ćete lako preživeti i najtoplije dane

10 proizvoda uz koje ćete lako preživeti i najtoplije dane

Uz njih nećete morati da uključujete klimu

Tekst: Manda Javorina


Ako vrućina čini da počnete da gunđate i da želite da iskočite iz sopstvene kože, ne morate trčati pod hladan tuš ili po kesu čega god imate zamrznutog u zamrzivaču (očajna vremena zahtevaju očajničke mere!). Istina, kocke leda su nam omiljeni beauty trik cele godine, bilo da su od obične vode ili od zaleđenog seruma i ako smo nešto naučili njihovim korišćenjem to je činjenica da je razhlađivanje savršeno tajno oružje za mnoge probleme. Nažalost, nositi led sa sobom nije izvodljivo, pogotovo leti kada nam je osveženje najpotrebnije, pa smo se dali u potragu za rashlađujućim kremama, losionima i raspršivačima čiji osvežavajući efekat i benefiti neće nestati za nekoliko sekundi, a i neke od njih možemo nositi sa sobom. Imamo sreće, beauty brendovi ovog leta nude mnoge opcije, od krema za telo do tonika za lice. Ovo su naši favoriti i nismo se zaustavljali na po jednom.

Frisson de Verveine, Ice Gel for Legs and Feet, L'Occitane

Intenzivno rashlađivanje organskom verbenom će vas razbuditi i u toku najvrelijeg dana, a osećaj svežine i delikatan miris će ostati sa vama dugo nakon što nanesete kremu.

10 proizvoda uz koje ćete lako preživeti i najtoplije dane (фото 1)
1.990 din.
10 proizvoda uz koje ćete lako preživeti i najtoplije dane (фото 2)
6.990 din.

Anticellulite Cryo-Gel, Collistar

Prvenstveno namenjen borbi protiv celulita, zbog svog moćnog rashlađujućeg dejstva ovaj gel je postao apsolutno omiljena letnja krema za telo. Kada na to dodate i aromaterapijski efekat koji ima, visoke temperature vam ne mogu ništa.

Peppermint Cooling Foot Spray, The Body Shop

Oživite i osvežite umorna stopala rashlađujućim sprejom na bazi esencijalnog ulja od peperminta kad god vam je toplo i na kraju dana ćete se osećati lagano kao i ujutro.

10 proizvoda uz koje ćete lako preživeti i najtoplije dane (фото 3)
990 din.
10 proizvoda uz koje ćete lako preživeti i najtoplije dane (фото 4)
7.490 din.

Skin Oxygen Cooling Gel, Biotherm

Osvežavajući gel obogaćen kiseonikom sadrži ekstrakte algi i deluje protiv zagađenja u gradskoj sredini tako što ojačava odbrambeni mehanizam kože.

Hydra Essentiel Cooling Gel, Clarins

Gel-krema za trenutnu hidrataciju i rashlađivanje. Sužava pore i daje koži postojan mat finiš istovremeno je štiteći od štetnih uticaja spoljne sredine.

10 proizvoda uz koje ćete lako preživeti i najtoplije dane (фото 5)
4.403 din.
10 proizvoda uz koje ćete lako preživeti i najtoplije dane (фото 6)
4.060 din.

No Puffery Cooling Roll-On, Origins

Držite otečene kapke na odstojanju i nanesite ovaj rashlađujući gel odmah posle jutarnjeg umivanja. Sadrži aloju, ekstrakt krastavca i kafein i efikasno umiruje kožu.

Hydra Stick za lice i oči, Darphin

Uz ovaj stik osećaćete se kao da ste se tek umili hladnom vodom pošto trenutno spušta temperaturu kože za jedan stepen, hidrira i ojačava njenu prirodnu zaštitu. Idealan je kao podloga za šminku.

10 proizvoda uz koje ćete lako preživeti i najtoplije dane (фото 7)
4.470 din.
10 proizvoda uz koje ćete lako preživeti i najtoplije dane (фото 8)
2.847 din.

Tan Maximizer Instant Cooling Mist, Lancaster

Ne morate biti na plaži da biste koristili ovaj sprej za regeneraciju kože posle sunčanja koji momentalno rashlađuje, hidrira i čini kožu mekom dok, istovremeno, produžuje njenu preplanulu boju.

Tonique Aromatique, Methode Jeanne Piaubert

Stavite ih u frižider pre upotrebe i za samo desetak minuta će svi znaci umora, sitne bore i otečenost nestati sa kože oko očiju. Idealni za početak dana ili za spremanje pred izlazak.

10 proizvoda uz koje ćete lako preživeti i najtoplije dane (фото 9)
3.870 din
10 proizvoda uz koje ćete lako preživeti i najtoplije dane (фото 10)
3.290 din.

Tonique Aromatique, Methode Jeanne Piaubert

Osvežavajući tonik za lice koji će vas razbuditi ujutro ali i osvežiti u toku celog dana, kod god za tim osetite potrebu. Rashlađuje, tonira kožu i skuplja pore.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar