Pretraga

8 novih parfema kojima ne možemo da odolimo ovog septembra

8 novih parfema kojima ne možemo da odolimo ovog septembra

Tekst: BURO.

Ne postoji bolji razlog da osvežite svoju policu sa parfemima od nove sezone. Znate taj momenat: uzbuđeno pravite jesenje kombinacije, tražite haljine sa dugim rukavima i razmišljate koji najmekši džemper prvo da kupite, a onda vam postane jasno da vam je potreban i novi miris da ide uz sve to. Note nerolija, svežeg cveća i lenjih poslednjih dana leta i dalje su tu ali na toplijoj bazi (još uvek nije vreme da idemo u oblaku mirisnih nota kože i teških začina) i savršene su za mali pad temperature. Pogledajte osam BURO. favorita u koje ćete se zaljubiti na prvi špric.

Gabrielle Essence, Chanel, 17.600 din. za 100 ml

 

Nova, punija, strastvenija i ženstvenija interpretacija svetlucavog floralnog parfema koji je od dana svog nastanka već postao klasika. U njegovoj srži je izmišljeni cvet, fasetiran jasminom, ylang ylangom, cvetom narandže i najmagičnijim od svih, cvetom tuberoze iz legendarnog Grasa. Sunčan i puten, ovo je miris žene koja zrači.

 

8 novih parfema kojima ne možemo da odolimo ovog septembra (фото 1)

Idôle, Lancôme, 11.690 din. za 75 ml

 

Zamislite moderan ekvivalent za power suit. Ruža je glavna nota kombinacije ali nova Lancôme zvezda je sve samo ne teška: mešavina citrusnih nota, jasmina, vanile i mošusa je nezaboravna ženstvena kombinacija koja ostavlja trag. Ovo je parfem koji ćete lako zavoleti i još lakše nositi. Slobodno i samouvereno.

 

8 novih parfema kojima ne možemo da odolimo ovog septembra (фото 2)

Joy Intense EDP, Dior, 12.690 din. za 50 ml

 

Osećanje radosti konačno je otelotvoreno u jednom parfemu! Mek ali pun energije, on sija svojim cvetnim notama i citrusnim voćem, drvenastim mirisima i mirnoćom mošusa koji, kao besprekorno fasetiran kristal, na kraju daju čistoću emocije. Nova formulacija toaletne vode je još jedan način da bezgranično uživate u ovom remek-delu sa potpisom Dior.

 

8 novih parfema kojima ne možemo da odolimo ovog septembra (фото 3)

Poppy & Barley, Jo Malone, 7.800 din. za 30 ml

 

U srcu nove kolekcije poznate britanske parfemske kuće nalazi se ovaj lagani cvetni miris. Raspoloženje koje donosi mak pojačava se ljubičicom i ružom, a slasna kupina dodaje neodoljivu gornju notu. Podlogu čine žitarice ovas i ječam. Rezultat je miris koji vas nosi na zlatna polja zrela za žetvu, prošarana cvetovima maka.

 

8 novih parfema kojima ne možemo da odolimo ovog septembra (фото 4)

L’Interdit, Givenchy EDT, 13.190 din. za 80 ml

 

Ovo je miris koji hrabro vodi na zabranjenu teritoriju. Inspirisan originalnim parfemom koji je Hubert Givenchy poklonio i posvetio Audrey Hepburn, nova formulacija je njegovo lice za XXI vek. Note narandžinog cveta i jasmina oslobodiće skrivenu mračniju stranu žene koja obožava avanture i nikome nema potrebu da se pravda. Odaberite jednu od dva intenziteta EDT i EDP.

 

8 novih parfema kojima ne možemo da odolimo ovog septembra (фото 5)

Mémoire d’une Odeur, Gucci, 14.790 din za 100 ml

 

Novi Gucci parfem prevazilazi sve zadate i postojeće norme. Aromatični cvetni parfem namenjen je i ženama i muškarcima, presudno je kako se osećaju, a ne kog su pola. Rimska kamilica, koralni jasmin, drvenasti mošusi i slatka vanila stvaraju novu olfaktornu porodicu koju, kada je jednom osetite, više nikada nećete napustiti.

 

8 novih parfema kojima ne možemo da odolimo ovog septembra (фото 6)

Promise, Editions de Parfums Frédéric Malle, 35.280 din. za 100 ml

 

Parfem moćan kao obećanje i časna reč, kreiran na bazi dve ruže: esenciji bugarske i apsoluta turske ruže. Mirisne note jabuke, ružičastog bibera i karanfilića vezane su nevidljivim vezama sa podlogom od pačulija, laudanuma i cipriola. Ovaj miris glasno stavlja na znanje kakva je osoba koja ga nosi.

 

8 novih parfema kojima ne možemo da odolimo ovog septembra (фото 7)

Le Parfum Royal, Elie Saab, 14.120 din. za 100 ml

 

Raskošan i bogat, ovo je miris koji ženu koja ga nosi stavlja na kraljevski pijedestal. Ona veruje svojim snovima i nosi ljubav u srcu, a svaki tren života čini posebnim. Prozračne gornje note mandarine lebde na srednjim notama dragocenih Apsolut i Damask ruža, libanske narandže i nerolija na dugotrajnim aromama pačulija, sandalovine, ambera i vanile. Trag koji ostavlja iza sebe se ne zaboravlja.

 

8 novih parfema kojima ne možemo da odolimo ovog septembra (фото 8)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor