Pretraga

BURO izbor: donosimo vam najbolje beauty momente sa revija visoke mode

BURO izbor: donosimo vam najbolje beauty momente sa revija visoke mode

Nije sve u odeći

Tekst: Manda Javorina


Prošlo je dok smo trepnuli, a mi smo ostali da sređujemo utiske. Omiljeni momenti sa piste su sigurno “glavni” ali udubite se malo bolje, odeća nije jedina zvezda predstave. Ovo je prilika u kojoj beauty magovi takođe dobijaju carte blanche da puste mašti na volju - očekujte najluđe lookove, dijamantske suze i kreste u kosi, oklope preko lica i predimenzionirane obrve - sve je dozvoljeno. I poželjno!

U slučaju da niste do sada imali vremena za detalje (ako uopšte smem tako da ih nazovem), odvojili smo za vas najbolju šminku i frizure sa Nedelje visoke mode za jesen/zimu 2019/20.

 

Givenchy pankeri

 


Kako izgleda anarhična dama koja tumara zamkom? Ima krestu, naravno! Ali ne bilo kakvu, Givenchy pankerka je prefinjena ali ima stav i zato njena kresta, osim toga što se protivi zakonima gravitacije, izgleda i kao da je od perja. Noblesse Radicale nikad nije izgledao ovako dobro.

 

Chanel dečačke obrve i ajlajner

 

 


Želimo da se učlanimo u klub Chanel knjiških moljaca. Odmah. Jake obrve i nežan ajlajner su jedini fokus na licu, skroz primereno naočarama za čitanje, zar ne? Ostatak lica bez boje i zalizani niski rep sa dubokim razdeljkom sa strane. Skoro bajkovit primer lepote u jednostavnosti.

 

Schiaparelli suze od dijamanata

 


Her tears fall like diamonds - pravi “post-Schiap” nadrealizam. Tražite u njima simboliku ili jednostavno uživajte u tome kako izgledaju (i planirajte kako da ih izvedete na sledećem maskenbalu). Ok, ovaj je bio najjači, ali i svaki drugi look sa revije bio je kao smišljen za Instagram. Schiaparelli je upravo postao veliki igrač među beauty trendseterima.

 

Iris van Harpen samuraji

 

 


Eko-ratnicima ne treba šminka, oni ako treba nose oklop na licu. I frizure samuraja, sjajne kao da su nalakirane i spremne za svaki izazov. Iz nekog razloga, mogli bismo i Galadriel da zamislimo u prvim redovima ove bitke.

 

Valentino šljokice i Lauren Hutton

 


Ni manje ni više nego tri trenda: mini pletenice na zalizanim punđama, raznobojne šljokice na očima i izblajhane obrve - sve to je bilo potrebno da da pravu dimenziju odeći koja oduzima dah. Ali najjači beauty momenat cele revije (a možda i cele Nedelje mode) je Lauren Hutton koja, skoro bez i trunke šminke, korača sa manekenkama.

 

Ralph & Russo mitologija

 


Od rajfova sa predimenzioniranim biserima, pletenica i savršeno-rumenog tena i srebrne senke, Ralph & Russo manekenke su izgledale kao mitska bića. Oči u prvom planu, sa jednobojnim metalik senkama i ponekim biserom, čisto futurizma radi.

 

Dior smokey eye

 

 


Peter Philips je savršeno uspeo u svojoj nameri da “dopusti karakteru svake od devojaka da definiše krajnje raspoloženje. Na jednoj devojci je malo više pank, na drugoj romantično.” Moderno, čisto i bez maskare. Ne morate nositi veo sa potpisom Stephen Jones da biste ovo probali.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar