Pretraga

C’est ça que J’adore: Upoznajte novo lice senzualnog Dior buketa belog cveća

C’est ça que J’adore: Upoznajte novo lice senzualnog Dior buketa belog cveća

Tekst: BURO.

Foto: Press

Legendarni brend Dior oduvek je bio sinonim za vizionarski duh, a taj duh ogleda se i u najnovijoj mirisnoj kreaciji sa njihovim potpisom, parfemu koji izmiče i prevazilazi ustaljena pravila stvaranja. J’adore Parfum d’eau je novo lice ikone sposobne za svaku transformaciju, svaku inovaciju.

C’est ça que J’adore: Upoznajte novo lice senzualnog Dior buketa belog cveća (фото 1)

Moćan i intenzivan, otmen i prefinjen, ovo je parfem koji ostavlja trag ali u njegovom srcu je nešto neočekivano: J’adore Parfum d’eau u sebi sadrži "samo" cveće i vodu i ni jednu jedinu kap alkohola. On je game-changer, novo poglavlje sveta parfema. Alhemijsko remek-delo.

Kako se stvara jedno alhemijsko remek-delo? Tako što se prevazilaze novi izazovi. U ovom slučaju, jedan od najvećih bio je stvoriti željenu kompleksnost i prefinjenost parfema na vodenoj bazi. François Demachy, nos koji stoji iza J’adore Parfum d’eau u kući Dior je pronašao savršenog saveznika uz pomoć kog je svoju viziju pomeranja granica pretvorio u stvarnost. Rezultat ovog pionirskog poduhvata su do sada neviđen spoj tehničkih inovacija i poetičnog buketa belog cveća, reinvencija parfema kao takvog.

C’est ça que J’adore: Upoznajte novo lice senzualnog Dior buketa belog cveća (фото 2)

Ova tehnološka inovacija se zasniva na procesu nano emulzije pod visokim pritiskom kojim se dobija nova formulacija koja sadrži vodu i visoku koncentraciju mirisnog ulja. J'adore Parfum d’eau iznenađuje svojom mekoćom ali i načinom na koji se tekstura samog parfema spaja sa kožom te stvara kompleksan i dugotrajan miris. Koža prepoznaje vodu i “prihvata” je, stvarajući savršenu simbiozu. Na taj način legendarni J’adore miris, u sasvim novom ruhu, zadržava svoju prepoznatljivost i dugotrajnost. 

C’est ça que J’adore: Upoznajte novo lice senzualnog Dior buketa belog cveća (фото 3)

Opojni buket belog cveća, svojom punoćom mirisa nas očara vec pri prvom nanošenju. J'adore Parfum d’eau sa sobom donosi harmoniju kineske magnolije i jasmina koja se spaja sa senzualnim notama ruže, dok svoju posebnu svežinu i iskričavost duguje zelenim notama nerolija. Ova nova cvetna svežina je prilika da legendarni J’adore otkrijemo u novom svetlu. Fascinantan već od prvog udaha, on se lagano razvija u parfem koji je predivno svež ali i izuzetno upečatljiv i dugotrajan. Uvek u najbliskijem dodiru sa kožom.

Zaštitno lice je jedinstvena Charlize Theron, lepša i blistavija nego ikada, obasjana svetlom i obavijena svežinom. Ona je bez odeće samo sa zlatnom ogrlicom oko vrata, kako bi nagu kožu ponudila parfemu. Kao takva, predstavlja apsolutnu i prirodnu ženstvenost.


Iznenaditi, istraživati, sanjati o velikim stvarima…

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor