C’est ça que J’adore: Upoznajte novo lice senzualnog Dior buketa belog cveća

  21.10.2022.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/dior_main.jpg

  Legendarni brend Dior oduvek je bio sinonim za vizionarski duh, a taj duh ogleda se i u najnovijoj mirisnoj kreaciji sa njihovim potpisom, parfemu koji izmiče i prevazilazi ustaljena pravila stvaranja. J’adore Parfum d’eau je novo lice ikone sposobne za svaku transformaciju, svaku inovaciju.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/1666795877723358.png

  Moćan i intenzivan, otmen i prefinjen, ovo je parfem koji ostavlja trag ali u njegovom srcu je nešto neočekivano: J’adore Parfum d’eau u sebi sadrži „samo“ cveće i vodu i ni jednu jedinu kap alkohola. On je game-changer, novo poglavlje sveta parfema. Alhemijsko remek-delo.

  Kako se stvara jedno alhemijsko remek-delo? Tako što se prevazilaze novi izazovi. U ovom slučaju, jedan od najvećih bio je stvoriti željenu kompleksnost i prefinjenost parfema na vodenoj bazi. François Demachy, nos koji stoji iza J’adore Parfum d’eau u kući Dior je pronašao savršenog saveznika uz pomoć kog je svoju viziju pomeranja granica pretvorio u stvarnost. Rezultat ovog pionirskog poduhvata su do sada neviđen spoj tehničkih inovacija i poetičnog buketa belog cveća, reinvencija parfema kao takvog.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/1666796764458095.pnghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/1666796610220983.png

  Opojni buket belog cveća, svojom punoćom mirisa nas očara vec pri prvom nanošenju. J’adore Parfum d’eau sa sobom donosi harmoniju kineske magnolije i jasmina koja se spaja sa senzualnim notama ruže, dok svoju posebnu svežinu i iskričavost duguje zelenim notama nerolija. Ova nova cvetna svežina je prilika da legendarni J’adore otkrijemo u novom svetlu. Fascinantan već od prvog udaha, on se lagano razvija u parfem koji je predivno svež ali i izuzetno upečatljiv i dugotrajan. Uvek u najbliskijem dodiru sa kožom.

  Zaštitno lice je jedinstvena Charlize Theron, lepša i blistavija nego ikada, obasjana svetlom i obavijena svežinom. Ona je bez odeće samo sa zlatnom ogrlicom oko vrata, kako bi nagu kožu ponudila parfemu. Kao takva, predstavlja apsolutnu i prirodnu ženstvenost.

  Iznenaditi, istraživati, sanjati o velikim stvarima…

  Saznaj više:
  Povezani članci: