Pretraga

Ove zvezde su 2020. iskoristile da lansiraju svoje skin care brendove

Ove zvezde su 2020. iskoristile da lansiraju svoje skin care brendove

Tekst: BURO.

Dok smo mi, obični smrtnici, 2020. godinu proveli preispitujući se i isprobavajući trenerke sa sakoom te beauty tutorijale za Zoom sastanke, neki od poznatih odlučili su da se oprobaju u self care areni i izbace proizvode za negu kože. Koliko će dugo opstati ostaje da vidimo - imamo osećaj da je Rihanna sa svojim brendom Fenty Skin tu da ostane - ali i da neke ih isprobamo čim nam se ukaže prilika, makar iz radoznalosti. Evo liste.

Rihanna

Fenty Skin

Ove zvezde su 2020. iskoristile da lansiraju svoje skin care brendove (фото 1)

Rihanna je žena mnogih veština, a ove godine je u svoj (preuspešan) portfolio dodala i proizvode za negu kože. Fenty Skin linija sastoji se iz sredstva za čišćenje, tonika i hidratantne kreme. "Želela sam da imate osećaj da je izvodljivo, lako i da ljude oslobodim onog pritiska da moraju da odaberu rutinu," rekla je RiRi. Ipak, nemojte ove proizvode baš svrstati u "samo još jedan celebrity projekat", formule sadrže sastojke poput hijaluronske kiseline i nijacinamida, koje obožavaju dermatolozi širom sveta. Ulja nema ni ujednom od njih, a puno pažnje je posvećeno pakovanju i očuvanju životne sredine. Povrh svega, sadrže kokos i dinju te mirišu i na Rihanninu domovinu - ostrvo Barbados.

Alicia Keys

Keys Soul Care

Ove zvezde su 2020. iskoristile da lansiraju svoje skin care brendove (фото 2)

Iako se njeni hitovi sada nalaze u folderu "klasika" i u poslednje vreme ne izbacuje nove, Alicia Keys je i dalje na mapi poznatih, a njen poslednji korak jeste lansiranje linije za negu kože. U ovom poduhvatu iza nje stoji američki gigant Elf Cosmetics u čijim laboratorijama i proizvodnji je pevačica kreirala Keys Soulcare. Roleri za masažu lica od kvarca, aromaterapija sveće i kreme su dizajnirane da tranformišu i kožu i dušu. Čini se da je Alicia krenula stopama Gwyneth Paltrow. 

Pharell Williams

Human Race

Ove zvezde su 2020. iskoristile da lansiraju svoje skin care brendove (фото 3)

S obzirom na to da se Pharellovo lice jako dugo ne menja iako on ima već (udahnite duboko) 47 godina, ne treba da nas čudi da je konačno odlučio da ovu činjenicu i unovči. U to ime lansirao je HumanRace, liniju koja u sebi sadrži nekoliko sredstava za čišćenje, enzimske pilinge i preparate za hidrataciju. Samo ime brenda objašnjava Pharrellovu filozofiju kada je kozmetika u pitanju: svi smo rođeni sa istom kožom i njegovi proizvodi su namenjeni svima. Neki (profesionalci) se ne možda neće složiti ali to ne sprečava ni nas ni obožavaoce da isprobamo proizvode, zar ne? 

Jennifer Lopez

JLo Beauty

Ove zvezde su 2020. iskoristile da lansiraju svoje skin care brendove (фото 4)

Jenny from the block se ove godine izgleda - kao i veliki deo nas - našla sa izmenjenim planovima. Turneje, koncerti i snimanja su ispomerani ili otkazani, a ona je izgleda odlučila da savet o trošenju viška vremena na negu shvatila kao poziv da istu počne da pravi. Odličan plan iz kog je nastao brend JLo Beauty ali koji je nažalost pratila i jedna greška u koracima. Naime, J.Lo je probala sve da nas ubedi da izgleda tako kako izgleda zbog maslinovog ulja koje je jedno od glavnih sastojaka njenih preparata. Oprostićemo joj ovu (krupnu) laž, zar ne?

Emily Ratajkowski

Loops

Ove zvezde su 2020. iskoristile da lansiraju svoje skin care brendove (фото 5)

Ovaj novi brend sheet maski za lice (od hidrogela) zvanično je nastao u februaru, a Loops raznobojna pakovanja vrlo brzo smo počeli da primećujemo na Instagramu. Koristile su ih i slikale Vanessa Hudgens, Willow Smith, Emma Roberts i Sofia Richie. Tada veza između Em Rate i brenda nije bila javna ali u oktobru je objavljeno da je upravo ona kreativna direktorka ali i vlasnik dela firme. Svaka maska dolazi u plastičnom pakovanju veselih boja (koje se, naravno, može reciklirati) i koje u sebi sadrži pet maski za određeni problem kože koje koristite u zavisnosti od toga šta vam je tog dana potrebno.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor