Pretraga

Violette poznajete svi, a sada je vreme da upoznate i njen brend

Violette poznajete svi, a sada je vreme da upoznate i njen brend

Ako volite francuski šik, više vam nikada neće trebati ništa drugo

Tekst: Lidia Ageeva

Sigurni smo da ste gledali beauty tutorijale koje pravi Violette Serrat, obožavamo ih i sami. Spontani, zabavni ali elegantni oni su savršen odraz beauty gurua koja je rođena u Parizu ali živi u Njujorku. Njeni stil i veština, zajedno sa inteligentnim i duhovitim njuzleterom "Why I Don't Contour", obezbedili su joj odanu bazu obožavalaca. Njen Youtube kanal ima više od 300 hiljada subscribera, a nalog na Instagramu još više pratilaca i zato je možda i bilo za očekivati da će, nakon godina provedenih na pozicijama International Makeup Designer za Dior, konsultanta za lanac i brend Sephora i saradnje sa brendom Estée Lauder, Violette izbaciti i svoju sopstvenu kozmetičku liniju. Upoznajte Violette Fr.

DNk brenda

Iako je uvek imala pristup najboljim beauty brendovima, Violette tvrdi da joj je uvek nešto nedostajalo. "Sve se vrlo lako koristi, odgovaraće svima od profesionalnog šminkera pa do pravog početnika. Uvek sam bila fokusirana na pronalaženje clean formula koje su pri tom izuzetno pigmentovane. Pakovanje koje smo napravili nije samo prelepo već je i ekološki osvešćeno." Ako ste pretpostavili da brend u asortimanu ima samo šminku, pogrešili ste (potpuno prirodno). Serrat je želela da se oproba i u nezi kože, preparatima za kosu i parfemima iako ovo ne znači da je linija koju je stvorila obimna. Upravo je suprotno: kolekcija ima svega 11 proizvoda raspoređenih u šest kategorija. U pravom francuskom duhu "ovi proizvodi su napravljeni da u njima uživate, ne da sami sebe menjate." izjavila je.

ključni proizvodi

Boum-Boum Milk je tri-u-jednan prozivod koji u sebi spaja tonik, hidratantnu kremu i serum. Violette je spremna na skeptike: "Znam da možda ne želite da probate proizvod za negu kože koji potpisuje šminker ali, molim vas da prvo probate ovaj." Yeux Paint Liquid Eyeshadows senke za oči se ne-mr-da-ju i dolaze u bogatim intenzivnim nijansama, od kojih nam je omiljena Blue de Minuit, luksuzna teget. Baume Shine je hajlajter za sve prilike, primene i ljude. Zatim je tu i šampon za suvo pranje kose po imenu Frange Puff i roll on parfem sa notama vetivera nazvan Avec Amour. Naravno, linija ne bi bila kompletna bez omiljenog proizvoda svih Francuskinja: ruža za usne. Njegovo ime je Petal Bouche Matte i inspirisan je crvenim laticama ruže, a na usnama izgleda poput pliša. 

Svi proizvodi mogu da se kupe na njenom zvaničnom sajtu.

Ovaj članak prvobitno je objavljen na buro247.com

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor