Pretraga

Donosimo vam 6 makeup tutorijala uz koje ćemo se spremati za praznike

Donosimo vam 6 makeup tutorijala uz koje ćemo se spremati za praznike

Tekst: BURO.

Ovo je vreme da uhvatimo svu zabavu koja nam je na raspolaganju - a šminka je visoko na toj listi! Sve što poželite je više nego dobrodošlo, tu su i praznični trendovi koji se razlikuju od prošlogodišnjih najviše po tome što su iz igre izbačene najočiglednije novogodišnje varijacije na temu, a danas vam donosimo tutorijale uz koje ćete em uživati, em nešto naučiti.

Ovo su neki od naših omiljenih ljudi, a skupili smo ponešto za svakoga: od francuskog pogleda na život i praznike (i beauty) pa sve do full on šminke u kojoj apsolutno ništa nije prepušteno slučaju. Ono što vam je potrebno jesu volja i proizvodi koji liče na one u tutorijalima. I da, nešto vremena jer - nemojte se začuditi ako budete želeli da ih isprobate sve!

Violette_fr

Omiljena devojka i omiljena tema! Iako se obično drži podalje od nerealnih trendova koji tresu Instagram i TikTok i uči svet oko sebe kako da otkrije i uživa u nosivim šik opcijama koje nisu savršenstvo tehnike (i filtera), Violette nam ovaj put daje svoju varijaciju na temu glass skin. U svega nekoliko koraka i u genijalnom (kućnom?) outfitu sa pantalonama prekrivenim šljokicama, još jednom nam je pokazala na koji način da trend prilagodimo sebi i prenesemo ga u stvaran život.

Sam & Nic Chapman

Ovo je kanal na koji ne treba da zalazite ukoliko nemate (ozbiljno) vremena da se na njemu zadržite. Sam i Nick imaju naizgled nepregledan broj tutorijala u kojima je lako izgubiti se pošto jednostavno dobijete osećaj da vam svaki od njih treba u životu. Ovaj je snimljen "davne" 2017. godine ali vam to nikad ne bi palo na pamet. Klasičan glamur uz ajlajner od kristala je apsolutno momenat koji pripada na kraju 2020! Iako izgleda genijalno takav kakav je, verujemo da bi efekat bio jednako dobar i bez crvenog ruža i zato, bacimo se u potragu za kristalima!

Victoria Beckham

Neka priča ko šta hoće ali interesuje nas kako Victoria uspeva mnoge stvari u životu, a ne samo kako izvodi varijaciju na temo smokey eye. Gledali bismo sve što želi da nas nauči, a ovaj look po kom je svi znamo je neka vrsta inicijacije. Crveni tepih je njeno prirodno stanište, ali nama će savršeno dobro doći kako za Novu godinu tako i za izlaske - kad ih ponovo bude bilo. Klasika sa neočekivanim obrtom poput crvenkaste senke za konturiranje i različite teksture najtamnijih nijansi su sve što nam je potrebno ovih dana. Četkice u ruke.

Gucci Westman

Kada jedna od najpoznatijih šminkerki na svetu, u koju se kunu cele generacije legendarnih žena od devedesetih pa do danas, odluči da nam otkrije svoj recept za praznični makeup mi slušamo. Princip po kom Gucci radi nije za svakog i ovde nećete naći ni teške teksture ni precizne ivice već najsuptilniju igru tonova i sjaja. Sjaj koji kao da dolazi iznutra i sublimirani šik. Njeni proizvodi nisu dostupni u Srbiji ali efekte možete postići i uz pomoć drugih pod uslovom da su sličnih tekstura i nijansi.

Hung Vanngo

Šminker nove generacije Vanngo i klasična overachieverka Karlie su recept za tešku artiljeriju i sjajan efekat. Naslov videa vas neće izneveriti. Njih dvoje kreću od nule (a celu pripremu kože možete pronaći u posebnom videu - ovo je dvojac koji sve shvata vrlo ozbiljno) i završavaju sa full makupom dostojnim Kim K. Ako volite bezbrojne korake i izgled supermodela, ovo je vaš Sveti gral za posebne prilike.

Priscilla Ono 

Izdignite manifestovanje želja za sledeću godinu na novi nivo i radite ono što radi i Rihanna: obojite kapke u nijansu dolara! Fenty šminkerka Prisilla Ono rekreira ovaj look na modelu uz pomoć posebne palete po imenu Money Palette (ponavljamo, slične nijanse su dovoljne nisu vam neophodni proizvodi iz videa), a njegov sjaj jednostavno zaslepljuje. I ne, ne možemo da odolimo da ne pevušimo B*** better have my money, čik da vas vidimo da odolite.

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor