Pretraga

Vreme je da zapratite ovih 5 dermatologa na TikToku

Vreme je da zapratite ovih 5 dermatologa na TikToku

Tekst: BURO.

Do sad smo već navikli da na TikTok gledamo uz upozorenje "ne isprobavajte ovo kod kuće", ali moramo priznati da na ovoj platformi nije uvek sve tako crno ili samo napravljeno za malo zabave. Osim osoba koje super-lepak na glavi smatraju prihvatljivom idejom, na mreži se nalaze i mnogi koje zaista ima smisla poslušati: nova generacija dermatologa se uključila u TikTok beauty arenu kao protivteža svima koji nam predlažu da turpijamo zube turpijom za nokte (oh, yeah, it's a thing). Ovi doktori analiziraju mitove o nezi kože, uče nas o aktivnim sastojcima i osnovnim principima na kojima treba da gradimo rutinu, a za njihove savete nema potrebe da zakazujete termin - udaljeni su samo jedan klik. Ovo su najbolji dermatolozi koje treba da zapratite na TikToku. 

dr lindsey zubritsky @dermguru

@dermguru

#skincare #skincarejunkie #skincaremyths #skinexpert #dermatologist #skinhelp #fyp #beautyaddicts #4yp

Tampa Curhat Beat - TampaCurhat

Tražite recept za jedru kožu ili odgovor na pitanje da li je maska sa aktivnim ugljem prava stvar za vas? Dr. Zubritsky daje nam svoje mišljenje o proizvodima, savršenoj noćnoj nezi ali i preparatima koje jedan dermatolog neće nikad staviti na svoje lice. Ne propustite ni njene komentare na beauty rutine TikTokera. 

Dr. Camille Howard-Verovic @dermbeautydoc

@dermbeautydoc

Cleansers cleanse! #skintok #dermatologist #TrulyGlowingSelfieLove #skintok #acnetreatment #skincareroutine

Say So (Instrumental Version) [Originally Performed by Doja Cat] - Elliot Van Coup

Dermatolog i osnivačica brenda GIRL + HAIR, Dr. Howard voli da se bavi stvarnim temama i životnim (beauty) situacijama. Zato nam daje videe u kojima priča o sopstvenom iskustvu sa procedurama i preparatima poput filera i retinoida, recenzijama najpopularnijih proizvoda koji nam se trenutno nude ali i analizira viralne trendove. Prihvatamo sve savete od osobe čija koža tako dobro izgleda.

Dr Joyce Park @teawithmd

@teawithmd

Top #sunscreen tips from me to you #dermatologist #dermbypark #skincare

SexyBack (feat. Timbaland) - Justin Timberlake

Dr Joyce je dimplomac čuvene Stanford NYU škole dermatologije, a TikTok je osvojila zabavnim ali izuzetno informativnim videima u kojima analizira sve stvari koje bi mogle da vas zbune u potrazi za optimalnom beauty rutinom: od komplikvanih sastojaka pa sve do načina kako da rešite probleme kože nastale zbog hormona.

Dustin Portela @208skindoc

@208skindoc

What can a derm prescribe? #acne #doctor #nurse #208skindoc #dermatologist #skincare #tiktokpartner #learnontiktok

original sound - Dr Dustin Portela

Posebno ga zanimaju svi oblici akni, ali Dr. Dustin sa svojih skoro milion pratilaca deli i mnoge druge savete i znanje. Potpuno je iskren u svom viđenju TikToka za koji kaže da "ga ponekad podseća na film strave i užasa" i najvažnije mu je da obrazuje svoje pratioce kako bi mogli da prave svesne i dobre izbore. Zato ćete ga često nači kako odgovara na direktna pitanja koje mu pratioci postavljaju.

Dr Shah @dermdoctor

@dermdoctor

Anti-aging Routine #dermatologist #skincare #learnontiktok #antiaging #retinol

I'm So Pretty - chunkymonkeeyy

Dr Shah je veoma brzo postao viralna senzacija zbog svojih kontroverznih videa u kojima proziva neke od najpoznatijih imena kozmetičke industrije - samo njegov video na temu koje proizvode treba izbegavati ima preko milion pregleda. Posebna strast mu je razotkrivanje marketinških trikova i prevara na čemu smo mu zahvalni. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor