Pretraga

Ako vam je dosadio običan rep, isprobajte ovih 5 frizura za plažu

Ako vam je dosadio običan rep, isprobajte ovih 5 frizura za plažu

Tekst: BURO.

Obožavamo marame i šešire za plažu ali nekad nam je potrebno da zaista ni na šta ne mislimo (osim da ne zaboravimo da redovno stavljamo SPF). Donosimo vam frizure za plažu koje će izdržati plivanje i skok u more, a neku varijaciju na temu možete izvesti bilo da imate dugu ili paž dužinu. 

Baletska punđa

Ako vam je dosadio običan rep, isprobajte ovih 5 frizura za plažu (фото 1)

@SOPHIA ROE

Ali mokra ili, još bolje, natopljena preparatom sa SPF-om. Baletsku punđu uzmite samo kao inspiraciju - nema nikakve potrebe da ona na plaži bude precizno zalizana tako da je "svaka dlaka na svom mestu" - naprotiv. Napravite je pre samog ulaska u vodu, fiksirajte silikonskom gumicom i zaboravite na nesnosne pramenove na licu.

Upletene kikice

Ako vam je dosadio običan rep, isprobajte ovih 5 frizura za plažu (фото 2)

@FRIDAVEGA

Klasična pletenica je uvek opcija ali ona zanimljivija jesu dve. Jednako praktične, manje očekivane. Idealna frizura ako ste stepenasto ošišani oko lica pošto će većinu kose držati tako da vam ne smeta, a još bolje izgledaju ukoliko se neki pramen sam izvuče od plivanja. Sve što vam je potrebno jesu dve dobre gumice u nekoj boji koja se slaže uz vašu boju kose.

velika štipaljka

Ako vam je dosadio običan rep, isprobajte ovih 5 frizura za plažu (фото 3)

@IRONNSALT

Ali ne ona basic sa kojom ćete izgledati kao da ste pošli na jutarnje umivanje. Odaberite neku u kontrastnoj boji ili skupljem finišu (glasamo za sedef), uvrnite kosu ili samo njen gornji deo tako da je dužina slobodna i spremni ste. Pionirke ovog trenda su skandi devojke, a one retko kad greše, zar ne?

Mini pletenice

Ako vam je dosadio običan rep, isprobajte ovih 5 frizura za plažu (фото 4)

@JOSEFINEHJ

Ne želite da skupite kosu ali ipak želite da malo bude pod kontrolom? Na scenu stupaju mini pletenice kakve fura Hailey Bieber i retro opsesija devedesetim. Još jedna opcija koju možete napravite na početku dana na plaži i zaboraviti na nju. Pri tom, što više budete dodavali SPF za kosu, frizura bolje izgleda.

Scrunchie gumica

Ako vam je dosadio običan rep, isprobajte ovih 5 frizura za plažu (фото 5)

@MAISONCLEO

Suptilan način da dodate aksesoar svojoj kombinaciji za plažu. Odaberite one koje se slažu sa vašim kupaćim kostimima (i, ako ste baš raspoloženi za uklapanje) peškirom, a zatim njom vežite visok rep ili obmotajte (baletski) punđu. Sličan efekat ćete postići i maramom ali ona nikada neće držate sve na svom mestu kao gumica. Praktičnost na prvom mestu.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor