Pretraga

BURO. izbor: ovo su najbolji preparati za letnju negu kose koji se ne ispiraju

BURO. izbor: ovo su najbolji preparati za letnju negu kose koji se ne ispiraju

Tekst: BURO.

Balzami koji se ne ispiraju, sredstva za zaštitu od sunca i toplote, preparati koji čuvaju boju i vraćaju sjaj... Sredstva za negu kose koja se ne ispiraju danas su moćni hibridi koji često obavljaju sve ove funkcije. Od onih univerzalnih sa kojima će profitirati svi tipovi kose pa sve do onih namenjenih samo farbanoj kosi ili neposlušnim vlasima - ovo su najbolji od najboljih. Pronađite svoj novi omiljeni preparat.

L'Oreal Professionnel

SOLAR SUBLIME UV FILTER+ALOE VERA SPRAY

BURO. izbor: ovo su najbolji preparati za letnju negu kose koji se ne ispiraju (фото 1)

Mist sa raspršivačem dizajniran je posebno za zaštitu od sunčevih zraka, hlora i slane morske vode i intenzivnu negu. Nanosi se na vlažnu kosu neposredno posle pranja, a zatim dodaje na dužinu kose po potrebi u toku dana.

Klorane

SOIN SOLEIL YLANG-YLANG ULJE

BURO. izbor: ovo su najbolji preparati za letnju negu kose koji se ne ispiraju (фото 2)

Ako i inače imate suve krajeve vaša kosa će obožavati ovo ulje za intenzivnu negu i zaštitu od sunca koje sadrži vosak ylang-ylanga i kantarionovo ulje koje pruža optimalnu hidrataciju i sprečava nagomilavanje soli na vlasima kose. 

Moroccanoil

COLOR COMPLETE PROTECT&PREVENT SPRAY

BURO. izbor: ovo su najbolji preparati za letnju negu kose koji se ne ispiraju (фото 3)

Sprej lagane teksture koji sadrži hranljivi ekstrakt suncokreta. Sprečiće promene boje na farbanoj kosi, učiniti je otpornijom na sunčeve zrake i lakom za raščešljavanje što je savršena kombinacija za letnje dane. Prepoznatljivi Moroccanoil miris je dodatni bonus.

Leonor Greyl

L’HUILE DE LEONOR GREYL 

BURO. izbor: ovo su najbolji preparati za letnju negu kose koji se ne ispiraju (фото 4)

Ovo ulje za oporavak kose štiti vlasi od spoljnih uticaja sunca, vode, vetra i soli, praveći barijeru za oštećenja (i naelektrisanje). Rezultat je hidrirana i ishranjena vlas otporna na vlagu, a ova mešavina se posebno preporučuje veoma oštećenoj kosi, farbanoj kosi, kovrdžavoj, suvoj ili slaboj kosi koju pretvara u svilenkastu i sjajnu.

Rossano Ferretti

DOLCE PROTECTIVE AND DETANGLING SPRAY

BURO. izbor: ovo su najbolji preparati za letnju negu kose koji se ne ispiraju (фото 5)

Stanite na put suvoj kosi uz ovaj zaštitni sprej za lakše raščešljavanje - uz njegovu pomoć, kosa će se lako odmrsiti ali i biti zaštićena od oštećenja koja nastaju upotrebom fena i toplih alata za stilizovanje, a prirodni sastojci poput hidrolizovane pšenice, badema i proteina iz pirinča hidriraju vlasi, čine ih jačim i otpornijim i čuvaju boju, a rezultat su neverovatan sjaj i volumen. 

Kérastase

SOLEIL HUILE SIRENE DVOFAZNO ULJE

BURO. izbor: ovo su najbolji preparati za letnju negu kose koji se ne ispiraju (фото 6)

Must-have letnje nege, ovaj dvofazni sprej je izuzetno lagane teksture koja definiše i ističe prirodne talase i kovrdže, a obogaćen je vitaminom E iz babasu ulja koje pruža hidrataciju i čini kosu mekom na dodir. Uživaćete i u mirisu jasmina i tuberoze. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor