Pretraga

Devedesete nam i dalje nedostaju: kikice su zavladale Instagramom

Devedesete nam i dalje nedostaju: kikice su zavladale Instagramom

Tekst: BURO.

Ako ste mislili da smo se zasitili retro i romantičnih trendova, osvrnite se po svojoj (virtuelnoj) okolini i dobićete jasan odgovor da niste u pravu: kikice su svuda oko nas! Bukvalno svuda i bukvalno u svim varijacijama na temu koje se međusobno toliko razlikuju da im je svima jedina zajednička stvar samo to što dolaze u paru. 

Oštro zalizane u fazonu "riblje kosti"poput onih koje nosi Tracee Ellis Ross, romantične i meke pletenice koje kao da su preživele jedno trčanje po polju i (bar) jednu dremku, mini-kikice upletene samo pored lica ili one najklasičnije u vidu dva visoka repa poput onih koje smo nosili u zabavištu (look koji vam ipak ne preporučujemo u javnosti ako imate više od 25). Inspiracije ima na pretek.

Devedesete nam i dalje nedostaju: kikice su zavladale Instagramom (фото 5)

@JUSTINEMARJAN

Možda je ultimativna ikona kikica 2021. Hailey Beiber pošto je njen lični nalog, kao i nalozi njenih beauty saradnika, jednostavno preplavljen raznim izdanjima. Realno, ukoliko pratite bilo kog frizera poznatih već vam je neko vreme jasno odakle vetar duva. Jen Atkin, Justine Marjan, Amanda Lee i drugi insajderi koji rade o glavama mnogih zvezda odavno su prihvatili ovaj trend.

Što se nas običnih smrtnika tiče - oduševljeni smo. U moru različitih ideja, pronalazimo barem jednu za sebe (i za svaku priliku). Donosimo vam svu inspiraciju koja vam je potrebna da se bacite na setove gumica i uposlite prste.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor