Pretraga

Evo kako da nosite paž frizuru ove jeseni

Evo kako da nosite paž frizuru ove jeseni

Tekst: BURO.

Nova sezona, nova frizura? Paž je možda najbolja opcija pošto postoje varijacije na temu koje će odgovarati svakom, a postižu se uz minimalne promene šišanja ili stilizovanja. Za vas smo skupili najbolje načine da ga nosite ove jeseni.


Ravan

Super-precizna, super-jednostavna frizura koja kao da je šišana lenjirom. Kosa se ne tanji i zato je ovo najbolja opcija za tanku kosu koja će delovati punije. Ove jeseni izbegnite potpuno ravnu opciju i obavezno frizuri dodajte teksturu tako što ćete koristiti neki od sprejeva sa slanom vodom ili blago uviti krajeve na spolja.


Na razdeljak

Zaboravite Gen Z priče o razdeljku na sredini, bob izgleda apsolutno neodoljivo sa dubokim razdeljkom sa strane. Kosa dobija na pokretu i teksturi, bilo da je šišana ravno ili stepenasto. Za stilizoavnje koristite preparate koji je neće slepiti - želite da slobodno prolazite prstima kroz nju.


Duži napred

Victoria Beckham je izgradila karijeru delom zbog ove frizure: kratka pozadi i duga napred. Ova trouglasta geometrija izgleda odlično i na ravnoj, na talasastoj i na kovrdžavoj kosi, a trpi i sve vrste šiški. 


Kao Parižanka

Prepoznaćete francuski iliti pariski bob po tome što je njegova dužina maksimalno do brade, krajevi su ravni, a tu su i šiške. Naravno, stilizovan je tako da izgleda kao da je kosa sušena na vazduhu i uz pomoć prstiju, a ne četke - u pravom boemskom duhu Pariza. 


Lob

Long + bob, ovo je skraćenica koju smo već svi naučili. NJegova maksimalna dužina jeste do ključnih kostiju i savršena je opcija ukoliko ste "između dužina". Dodajte mu šiške koje najbolje odgovaraju vašem licu i tipu kose i igrajte se teksturom, od najglatkije ravne do prirodne.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor