Pretraga

Mijo Majhen predlaže 5 frizura za izlazak

Mijo Majhen predlaže 5 frizura za izlazak

Tekst: BURO.

Foto: Instagram

Mijo Majhen predlaže 5 frizura za izlazak (фото 1)

Kad ne znamo šta bismo sa kosom i kako da sa njom nešto napravimo, znamo gde da potražimo savet. Zagrebački frizer Mijo Majhen je jedna od najboljih osoba da nam priteknu u pomoć. Proleće je stiglo, izlasci postaju sve češći, vreme je za neke trendove frizura koje možemo da isfuramo baš u večernjim izlascima. Ovo je njegovih top 5 predloga koje možete da isprobate već za ovaj vikend.

ZALIZANA PUNĐA

Trenutno jedna od najpopularnijih frizura koju već nekoliko sezona nose sve it djevojke, a najviše je njenoj popularnosti doprinela Bella Hadid. Ako želite više sexy i fashion izgled za izlazak, ovo je najbolji izbor. Ono što je najbolje kod te frizure jeste što je možete najjednostavnije napraviti same kod kuće i biti brzo spremne za provod. Sve što vam je potrebno jeste malo pene uz čiju pomoć ćete čvrsto zalizati kosu punđu (ili rep).

Mijo Majhen predlaže 5 frizura za izlazak (фото 2)
@SOPHIAROE

90’S BLOW OUT

90’s blow out frizura je definitivno hit sezone. Nakon nekoliko godina popularnih talasa, klasično feniranje sa puno volumena je ponovo postalo jako traženo i popularno. Društvene mreže su doslovno napravile veliki comeback fen frizuri koja može biti super glam za izlazak.

Mijo Majhen predlaže 5 frizura za izlazak (фото 3)
@MATILDADJERF

VISOKI REP

Definitivno frizura koja će biti uvijek popularna i odgovara svakom izlasku. Visoki rep, bio on zalizan ili razbarušen, uviek će biti dobar izbor ako želite da sklonite kosu sa lica i odbijete vamp efekat. Uvek možete na rep da dodate i neki kul ukras ili gumicu oko repa.

Mijo Majhen predlaže 5 frizura za izlazak (фото 4)
@ROSIEHW

LEŽERNA PUNĐA

Ako želite da skupite kosu ali da ne izgledate izgledati presvečano, svakako preporučujem ležernu punđu. Možete kosu prelomiti figarom da dobijete malo teksture, a zatim kosu skupiti u ležernu punđu i izvući po koji pramen oko lica. Ova frizura će vam dati ležeran izgled, a super će se komabinovati i uz haljine ali i uz nešto ležerniji stajling kao što je odelo. Punđu možete da vežete i na vrhu glave pa sve razbarušiti da dobijete cool messy izgled.

Mijo Majhen predlaže 5 frizura za izlazak (фото 5)
@DUALIPA

WET LOOK

Za malo hrabriji stajling kose i malo drugačiji izgled, preporučujem vam da isprobate wet look. Kosa će imati sexy, mokri izgled i dobićete više fashion statement momenat. Obratite pažnju na to da kosa prvo stilizujete u određeni i finalni oblik pre nego što na nju nanesete proizvod za mokri izgled kose.

Mijo Majhen predlaže 5 frizura za izlazak (фото 6)
@JILLA.TEQUILA