Pretraga

No Frizz: Ovi proizvodi smiriće i najnaelektrisaniju kosu

No Frizz: Ovi proizvodi smiriće i najnaelektrisaniju kosu

Tekst: BURO.

Iako smo u drugoj polovini, leto je i dalje u punom jeku, a jedan od sigurnih znakova da je tako jeste i to što nam je kosa - kao vrlo verovatno i vama - u haosu. Skupljena, čupava i naelektrisana, mat... A pošto je kosa poput neke fine tkanine, način na koji se prema njoj ponašate je izuzetno važan. Ovi proizvodi vratiće je u kontrolisano, sjajno stanje.

Šampon

Birajte namenske formule za smirivanje i intenzivnu hidrataciju koje neće isušiti dlaku već je zagladiti. Idealno je da budu bez sulfata ili sa blagim čistačima.

Maska

Masku nije preporučljivo koristiti posle svakog pranja ali je leti ona jednostavno obavezna bar 2 puta nedeljno. Izbegavajte koren, već masku nanosite od sredine i po dužini kose. Intenzivna hidratacija i uljane komponente su vam najbolji prijatelji. 

Leave-In

Sredstva za negu kose koja se ne ispiraju danas su moćni hibridi koji često obavljaju razne funkcije, odaberite one koji umanjuju naelektrisanje i hidriraju.

No Frizz: Ovi proizvodi smiriće i najnaelektrisaniju kosu (фото 9)

LEAVE-IN MIST WITH ALOE VERA, CRISTOPHE ROBIN (SEPHORA)

Stilizovanje

Završni korak koji se može sprovoditi u dve faze: obavezno na mokroj, a po potrebi i na suvoj kosu. Uljane teksture i gelovi koji ne ostavljaju lepljiv trag su idealni za deblju vlas sklonu naelektrisanju.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor