Pretraga

Novi početak: tri poznata frizera predlažu vam kako da se ošišate

Tekst: Heather Gwynther

Vreme je da prestanete da propitujete random ljude šta da radite sa kosom. Kao prvo, ne znaju. Kao drugo, nije ih ni briga. Oni kojima jeste stalo su profesionalni frizeri i zato smo tražili nekima od najpoznatijih u Londonu da sa nama podele trendove za šišanje za koje veruju da će obeležiti ovo proleće - i kakav-takav povratak u normalniji život. Ukoliko ne želite ništa osim da skratite krajeve, imamo i poneki savet o boji. Pravac kod frizera! 

GEORGE NORTHWOOD PREDLAŽE BOB

Novi početak: tri poznata frizera predlažu vam kako da se ošišate (фото 1)

@GEORGENORTHWOOD

Oni sa dugom kosom često su za nju veoma vezani ali frizura koja savršeno oslikava novi početak jeste: bob. "Mislim da je jako važno da imate opuštenu frizuru koja ne morada se fenira, posebno sad kada je leto iza ćoška," kaže George Northwood. "Čuveni George Northwood bob nije preterano oštar i doteran, radi se o frizuri koja i kada izrasta izgleda odlično i ne treba joj nikakvo posebno održavanje," dodaje on. Ako ste raspoloženi da se malo više potrudite? "Trenutno mnogo volim talase koji se dobijaju uz pomoć pegle, pogotovo kad je bob u pitanju," otkriva George. "U salonu smo ovaj stajling počeli da zovemo "flob", on je čista suprotnost krupnim talasima, pomalo je kao no makeup makeup ali za kosu. Kao da ste ustali iz kreveta sa savršenim talasima, što je idealno u ovom trenutku." Potpuno se slažemo. 

BOB INSPIRACIJA: ALEXA CHUNG, KAIA GERBER, BELLA HADID

LUKE HERSHESON PREDLAŽE SHAG 

Novi početak: tri poznata frizera predlažu vam kako da se ošišate (фото 2)

@MICAGANARAZ

Miley Cyrus izgleda savršeno sa "šoferkom" ali to stvarno nije frizura koja svima dobro stoji. Ako pitate Lukea Hershesona, shag je savršena zamena. "On je manje ekstreman i dobija se uz pomoć praktično neprimetnih stepenica." objašnjava. Dodajte na ovo činjenicu da je njegova verzija shag frizure takva da se savršeno suši na vazduhu. Ova nova tehnika ima jedan cilj: da pokaže i istakne ono što je najbolje kada je tekstura kose u pitanju i to uz pomoć samo jednog ili dva proizvoda za stilizovanje. "Karantin nas je naučio da je ženama potrebno da imaju prelepu kosu i bez poseta frizeru i sati provedenih u stilizovanju." Right you are, Luke.

SHAG INSPIRACIJA: MICA ARGAÑARAZ, DAMARIS GODDRIE, MARIA MIGUEL

CHRISTEL BARRON-HOUGH PREDLAŽE DUGE ŠIŠKE

Novi početak: tri poznata frizera predlažu vam kako da se ošišate (фото 3)
@STIL.SALON

Uopšteno govoreći, ako imate visoke jagodice i ništa ne radite da ih istaknete - to je čista greota. Za Christel Barron-Hough, osnivačIcu salona Stil u Londonu, duge šiške na razdeljak najbolji su način da učinite upravo to, "da lice uokvirite i date mu definiciju". Ko zna, možda baš na ovaj način otkrijete jagodice za koje ste ranije mislili da su nevidljive. Ako ne, bar ste dobili još jedan način pored maske da budete anonimni. Pored toga, ove šiške su "jako lake za održavanje i super izgledaju i kada počnu da izrastaju." dodaje Christel.

ŠIŠKE INSPIRACIJA: DAISY EDGAR-JONES, EMMA MACKEY, JULIA STEGNER

ANDREAS WILD IZ SALONA LARRY KING PREDLAŽE EKSPERIMENTISANJE BOJOM

Novi početak: tri poznata frizera predlažu vam kako da se ošišate (фото 4)
@LARRYKINGHAIR

Ako još uvek niste spremni da otkrijete frizuru koja će vam obeležiti život, Andreas Wild, senior stilista u salonu Larry King, predlaže da promenite boju. On veruje da je "svima potrebno nešto novo nakon ovoliko vremena provedenog u relativnoj izolaciji". Kada se radi o boji kose, ono što neko smatra greškom za nekog drugog može biti vrhunska zabava i pun pogodak. Andreas smatra da je "pomeranje granica sopstvene boje kose odličan način da eksperimentišete uz minimalan rizik. Brinete mogu da dodaju nešto svetlije pramenove oko lica, crvenokose da dodaju nijanse cimeta za dodatnu dimenziju," kaže on. Ili možete da izbacite sav oprez kroz prozor i i napravite ovakav dip dye.

INSPIRACIJA ZA EKSPERIMENTISANJE BOJOM: BILLIE EILISH, STEFFLON DON, RIHANNA

Ovaj čanak prvobitno je objavljen na buro247.com

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor