Pretraga

Plavuše pažnja! Ovo su šamponi koji će sprečiti da vaša kosa požuti

Plavuše pažnja! Ovo su šamponi koji će sprečiti da vaša kosa požuti

Tekst: BURO.

Osetljive nijanse svetloplave kose, prirodne ili farbane, uvek divno izgledaju leti - osim što su bezgranično teške za održati u tom svilenkastom sjajnom stanju i pepeljastim tonovima. Tu na scenu stupaju šamponi sa ljubičastim pigmentima koji su najbolje oružje u borbi protiv neželjenih žutih tonova. Izdvojili smo najbolje koje možete kupiti odmah.

System Professional (u salonima)

Extra Silver Shampoo

Plavuše pažnja! Ovo su šamponi koji će sprečiti da vaša kosa požuti (фото 1)

Neka vas ne uplaši tamnoljubičasta nijansa ovog šampona, on će savršeno eliminisati sve tragove žute boje sa plave i sede kose. lagana formula čisti i neguje vlasi, sjajna kosa i savršena boja između poseta frizeru su zagarantovane.

Suitable for all hair types

Olaplex

OLAPLEX No. 4-P BLONDE ENHANCER TONING SHAMPOO

Plavuše pažnja! Ovo su šamponi koji će sprečiti da vaša kosa požuti (фото 2)

Najprodavaniji Olaplex šampon sada je formulisan tako da istakne nijanse plave kose. Čisti kosu, hidrira je i regeneriše, a pogodan za prirodne plave nijanse, za farbanu plavu kosu, balajaž, pramenove čak i za sedu kosu, kao i za kosu tretiranu keratinom. Može se upotrebljavati svakodnevno.

Revlon

RESTART COLOR PURPLE SF SHAMPOO

Plavuše pažnja! Ovo su šamponi koji će sprečiti da vaša kosa požuti (фото 3)

Sadrži posebnu tehnologiju sa dvofaznim tretmanom za balansiranu kožu glave i zdravu kosu. Pomaže balansiranju mikrobioma skalpa,  neutrališe neželjene žute tonove, ispravlja kosu, regeneriše i rekonstruiše oštećenu kosu te sprečava njeno kidanje, podstiče intenzitet boje i sjaj.

Moroccanoil

COLOR CARE BLONDE PERFECTING PURPLE SHAMPOO

Plavuše pažnja! Ovo su šamponi koji će sprečiti da vaša kosa požuti (фото 4)

Profesionalni šampon za uklanjanje neželjenih toplih tonova sa plave kose. koji se javljaju kao posledica ispiranja preliva i uticaja spoljašnjih faktora poput sunca, soli ili upotrebe toplote. Može se koristiti na posvetljenoj, sedoj ili svetlo-smeđoj kosi, a formula ne sadrži parabene, sulfate i fosfate.

Kerastase

Blond Absolu Bain Ultra-Violet

Plavuše pažnja! Ovo su šamponi koji će sprečiti da vaša kosa požuti (фото 5)

Blond Absolu ljubičasta kupka obogaćena je ljubičastim pigmentima za neutralizaciju toplih tonova i idealna je za hladne plave i sive nijanse kose. Redovna upotreba ove kupke doprinosi neutralizaciji bakarnih neželjenih podtonova, štiti kosu od zagađenja i čini je mekšom i sjajnijom. Obogaćena moćnom kombinacijom hijaluronske kiseline i ekstrakta edelweiss cveta te intenzivno i dugotrajno hidira vlas.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor