Pretraga

Sve više poznatih u karantinu kosu farba u nijanse gumenih bombona

Sve više poznatih u karantinu kosu farba u nijanse gumenih bombona

La vie en rose (et bleu)

Tekst: Manda Javorina


Realno, ovo je možda i najbolji način da stvarnost posmatramo kroz roze naočare. Ne, zabavna farba za kosu neće promeniti svet ali će svakako promeniti svakodnevicu i to na bolje (i pomoći da ne uzimamo sebe isuviše ozbiljno). Ako nam ne verujete, samo bacite oko na neke od naših omiljeni poznatih i priznajte… Imate osmeh na licu, zar ne?

Naime, kao po dogovoru, Instagram postove iz kućnih izolacija preplavila su farbanja u roze i plavo. Giorgia May Jagger je svoje farbanje uradila kao promociju sajta koji je namenjen upravo tome i priznajemo da nismo ni znali koliko nam je ovako nešto potrebno dok nismo videli da postoji. Ne govorimo vam da odmah naručite toner i bacite se u akciju, sasvim je legitimno sačekati svog frizera i izbegavati bilo kakave riskantne situacije, ali čak i samo gledanje je čista zabava.

Tie dye trenerke na stranu, kada živite u karantinu, uglavnom u udobnoj odeći (ne, to ne znači isflekanoj), i sa ljudima se gledate najvećim delom preko ekrana, teško je izražavati se kroz modu pa kosa stupa na scenu. Verovatno ste primetili i masovna šišanja na nulu (ili keca, nisam sigurna) i brdo muškaraca koji se blajhaju sa diskutabilnim uspehom. Roze i druge boje kose poput gumenih bombona su logičan sledeći korak, zar ne? 

Za inspiraciju prilažemo varijacije na temu koje su izveli Dua Lipa, Elle Fanning (čija kosa boje breskve izgleda ne-nor-mal-no-do-bro), Behati Prinsloo, Ireland Baldwin, Lottie Moss čak i Ricky Martin - svi su se pridružili karavanu. Uživajte!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar