Pretraga

Zbog ovih devojaka želimo da se ošišamo na kratko

Zbog ovih devojaka želimo da se ošišamo na kratko

Tekst: BURO.

Novo proleće, nova sezona, novi početak... Nova frizura? Ova priča nije nova ali protekla godina kao da je sa sobom donela posebno jaku želju da okrenemo novi list. Možda se baš zato sve više nas nalazi u "sve ću da odsečem" fazi ali veliki faktor u tome igra i činjenica da se svakim danom pojavljuje sve više kul devojaka sa sve kraćim frizurama.

Zbog ovih devojaka želimo da se ošišamo na kratko (фото 3)

@HUNGVANNGO

Da, kratka kosa je definitivno u trending fazi i želimo da se priključimo zabavi. U ovom deljenju se, osim klasične oštre paž frizure, u trci nalaze i kratka dečačka firzura, kratki bob koji jedva da dodiruje bradu i stepenasti kratki shag - da nam je neko rekao da ćemo razmišljati da se ošišamo na najkraću "šoferku" iz osamdesetih pre samo godinu dana, dočekali bismo ga smehotresom.

Zbog ovih devojaka želimo da se ošišamo na kratko (фото 6)

@HUNGVANNGO

Ali srce želi, što srce želi i sada smo sve više zagledani u pixie koji nosi Zoe Kravitz (a ako imate i pola jagodica od njenih, ne oklevajte!), kratke kovrdže koje nose Ruth Negga i Julia Garner ali i kratki paž zalizan iza uha (poseban #inspo za svaki sako i oversized pulover koji vidimo). Vreme je za okretanje nove stranice, a mi vam donosimo svu inspiraciju koja vam je potrebna.


Povezani članci

Buro 24/7 Izbor