Ako ovog meseca kupite jedan proizvod za negu kože neka to bude ovaj

  13.02.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/vichy2_cover.jpg

  Svet kozmetike ume da bude zaista zbunjujuć, pogotovo kada je u pitanju nega kože na kojoj se pojavljuju prvi znaci starenja. Procedure i preparati nam se nude na sve strane, kao da prvog dana kada primetimo prvu boricu treba da objavimo starenju rat do istrebljenja i svim sredstvima. Znamo da to nije ni ispravno ni realno, pogotovo ukoliko želimo da sačuvamo svoj identitet i posebnost ali pitanje „šta sad?“ ostaje. Prvi korak je svakako odgovarajuća dnevna nega koja je osnova svega, zasnovana na ozbiljnoj nauci i na optimalnoj kombinaciji aktivnih sastojaka koji daju rezultate. To je put na kom ćete naići na neke zaista dobre stvari, a nova Vichy krema protiv prvih znakova starenja je poklon (nama svima) koji vremenom daje sve više i više. Evo pet proverenih razloga zbog kojih treba da probate novu kremu Vichy LIFTACTIV Collagen Specialist. Nema na čemu.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/1581616604035879.jpg

  Razlog broj 1:

  Peptidi

  Malo podsećanje: ako želite da pomognete svojoj koži da proizvodi više kolagena potrebni su vam peptidi. Oni su gradivne komponente proteina, a najpoznatiji protein, kada je reč o nezi kože, je upravo kolagen. Peptide možete unositi i putem hrane bogate kolagenom – kao što je supa od kostiju ili suplementima kolagena – ali se za borbu protiv znakova starenja kože topikalan unos smatra najefikasnijim. Svima nam je poznata opštepoznata jednačina: manje kolagena = više bora. Pored toga što grade kolagen, peptidi grade i elastin koji koži daje čvrstinu i elastičnost. Kada na kožu nanesemo peptide, telo ih doživljava kao signal da treba da se zaceli, odnosno da pravi više kolagena. Dakle, oni je “varaju” da pomisli da je povređena i da počne proces samoizlečenja. Ipak, stvari nisu baš tako jednostavne pošto nisu svi oblici peptida jednaki. Neki su efikasniji za nanošenje na kožu od drugih, a pri tom, ne rade svi iste stvari.

  Vichy LIFTACTIV Collagen Specialist objedinjuje peptid tipa I, protein za punoću kože dobijen bioenženjeringom ekstrahovan iz graška, i peptid tipa II, anti-ageing molekul sintetskog porekla, koji ciljano deluju na specifične znakove starenja uzrokovane gubitkom kolagena u koži.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/1581616604419889.jpg

  Razlog broj 2:

  Vitamin C

  U praksi, ne samo u laboratoriji, je dokazano da su najefikasniji proizvodi oni koji pored njih sadrže i druge aktivne supstance kao što je vitamin C. Vitamin C je, što se kože tiče, moćan antioksidans koji neutrališe slobodne radikale i pomaže u prirodnom procesu obnavljanja kože. Dakle, isto kao što konzumiranje namirnica bogatih antioksidansima pomaže celom telu da se bori protiv slobodnih radikala, tako i topikalna upotreba vitamina C pomaže u borbi protiv UV zračenja i zagađenja. Koža na njega reaguje tako što se „trudi da zaraste“ tj. pojačanom proizvodnjom kolagena i elastina. Ovo je razlog zbog kog je on jedan od najboljih načina da se spreči prerano starenje kože i ublaže prvi znaci starenja. Ako vam ovo nije dovoljno da se odlučite vitamin C ima još jednog keca u rukavu: on inhibira proizvodnju melanina, koji je glavni krivac za fleke i hiperpigmentacije. Redovnom upotrebom, vitamin C sprečava njihovo nastajanje i ublažuje već postojeće i posvetljuje kožu.

  Ukoliko ste čuli da je vitamnic C agresivan i da nije namenjen osetljivoj koži to je generalno istina, ali forma vitamina C koju sadrži krema Vichy LIFTACTIV Collagen Specialist je, zbog napredne tehnologije kojom je dobijena, dovoljno blaga da ne iziritira ni osetljivu kožu ali istovremeno i dovoljno moćna da pruži vidljive rezultate.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/1581616604090494.jpg

  Razlog broj 3:

  Mineralizovana termalna voda

  Vichy mineralizovana termalna voda dolazi sa područja francuskih vulkana i sadrži 15 minerala čija dragocena svojstva pomažu u tretiranju osetljive kože i znakova starenja, a njeno dejstvo na kožu prvi je otkrio Dr Haler, direktor Vichy termalnog centra početkom 20. veka. Njena dokazana terapeutska svojstva uključuju:

  •  Jačanje otpornosti kože na spoljašnje uticaje – posebno kada su u pitanju oštećenja koja nastaju zbog štetnog delovanja UV zraka. Rezultati pokazuju da nanošenje termalne mineralizovane vode 15 minuta pre izlaganja suncu značajno povećava aktivnost katalaze (enzima koji štiti ćelije od UV zraka) u poređenju sa netretiranom kožom.
  • Obnovu epidermisa – Vichy mineralizovana termalna voda dokazano jača prirodnu barijeru kože, što poboljšava i njeno opšte stanje i omogućava bolju hidrataciju i poboljšava elastičnost kože.
  • Umirivanje kože – koža sa godinama postaje sve osetljivija i ranjivija, a Vichy mineralizovana voda smiruje upale, crvenilo i ostale znakove osetljive kože.
  • Vraćanje ravnoteže – spoljni agresori kao što su vreme i zagađenje, mogu da oštete i oslabe kožu, a Vichy mineralizovana termalna voda pomaže u održavanju stabilnog nivoa pH, što kožu štiti od upale i osećaja neprijatnosti.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/1581616604371827.jpg

  Razlog broj 4:

  Zaista daje rezultate

  Osim ozbiljnog istraživanja sastojaka i tehnologije njihovog kombinovanja, iskoristljivosti i učinka sprovedenog u Vichy Laboratorijama, kao i studija i impresivnih testova na ispitanicima (koje sve govore o vidljivom smanjenju sitnih bora, poboljšanom tonusu i smanjenju pigmentacijskih fleka), kremu LIFTACTIV Collagen Specialist probali smo i sami. Detaljne utiske iz prve ruke ćemo vam preneti uskoro, a do tada možemo da otkrijemo da smo više nego zadovoljni! Osim što je prijatna za korišćenje i što neke njene benefite zaista osetite praktično odmah, a to je na prvom mestu neverovatna udobnost (ne, lice se ne vraća deset godina unazad istog trenutka ali to nije ni poenta), posle nekoliko nedelja korišćenja lice izgleda kao da ste bili na odmoru ili da poštujete sve zapovesti zdravog života sve vreme (što bi bilo plemenito ali nije baš uvek izvodljivo). Bore postaju manje vidljive i koža je razbuđena, glatkija i hidriranija, a mi – srećniji!

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/1581616604467627.jpg

  Razlog broj 5:

  Formula

  Hajde da se ne lažemo, tekstura nekog proizvoda i način na koji reaguje sa našom kožom jednako su nam bitni kao i sva nauka koja je „u pakovanju“ – ako nam dnevno nanošenje nije prijatno, nećemo ga koristiti. Upravo na ovom polju Vichy LIFTACTIV Collagen Specialist poentira još jednom. Tekstura kreme jeste hranljiva ali nije teška (kao što to nekad zna da bude slučaj sa kremama koje sadrže peptide), upija se izuzetno brzo, daje osećaj hidratacije i zaštite ali ne smeta nanošenju šminke, a šminke će vam biti potrebno manje pošto ćete se ponovo zaljubiti u svoju sjajnu kožu. 

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/1581616604292746.jpg
  Saznaj više:
  Povezani članci: