BURO. izbor: nova anti-aging nega koja provereno daje rezultate

14.11.2019.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/shiseido_cover.jpg

Tried & tested

Nisam opsednuta horoskopom i nisam pokušala da živim po tome šta mi zvezde govore. Ovih dana su svi u opštoj panici oko retrogradnog Merkura, a meni baš ide (sad ne vidite, doduše, da kuckam o svoj drveni sto – ako ne pratim horoskop ne želim baš ni da se ureknem!). Dan mi je lep iako pada kiša, nenadano sam dobila božanstvenu knjigu i divnu lampu na poklon (mnogo sam “teška za saradnju“ kad je estetika u pitanju ali Ivana mi je apsolutno pogodila žicu), a imam još razloga da se osmehujem: lice mi u poslednje vreme izgleda posebno lepo, if I do say so myself. Ujutro. Kad se probudim. Pre korektora.

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/1573752775324946.jpg
Wrinkle Smoothing Contour Serum, Shiseido, 13.690 din.
https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/1573752774794322.jpg

Ok, nemam moralno pravo da dramim kada je moja koža u pitanju, istina jeste da se uglavnom lepo slažemo. Imamo svoju rutinu. Ali pre nekoliko nedelja sam uradila nešto što odavno nisam: uzela sam ne jedan, ne dva, nego tri nova proizvoda. Onako, u fazonu – sve ili ništa. Verovatno se ne bih usudila na tako nešto da se ne radi o brendu kom zaista verujem. Shiseido kreme za zaštitu od sunca su već godinama nezaobilazne u mom neseseru, serumi za hidrataciju takođe. Početak oktobra je pravi početak jeseni kad je koža u pitanju pa ga zato i volim. Odjednom se pojavljuje gomila novih stvari za isprobati, a teksture postaju zanimljivije. U tom naletu elana prema jesenjim novostima, u ruke mi je dospeo i trio novih Shiseido Benefiance proizvoda: serum, hidratantna krema sa SPF-om i krema za regiju oko očiju.

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/1573752775692268.jpg
Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream SPF 25, Shiseido, 12.990 din.

Odmah ću vam odgovoriti na osnovna pitanja, ono što je najbitnije da znate. Anti-aging? Na najprefinjenijem i efikasnijem nivou. Hidratacija? Apsolutna. Zaštita od sunca i spoljnih agresora? Potpuna. Rezultat? Koža zbog koje se osmehujete (i kad je retrogradni Merkur). 

Ako ste kao i ja, opsednuti svim gorenavedenim stvarima i naukom koja ih obezbeđuje, onda je ovo priča za vas. Legendarna Shiseido linija za borbu protiv starenja kože Benefiance već spada u domen opšte kulture, a trebalo bi da znate da je sada dodatno unapređena. Možda je bolji izraz „izdignuta na novi nivo“. Da li ste znali da su koža i mozak u konstantnoj komunikaciji? I da nervni završeci u koži koja stari ili je pod stresom usporavaju sa prenošenjem informacija pa koža sporije reaguje na stimulaciju i postaje ranjivija u odnosu na spoljne agresore? Ovo u prevodu znači da se i sposobnost kože da upija i koristi aktivne sastojke iz preparata smanjuje. 

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/1573752775147802.jpg
Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream, Shiseido, 10.490 din.

Bez brige, Shiseido Benefiance linija je odgovor na ovaj problem: ona sadrži ReNeura Technology+TM tehnologiju nove generacije koja optimizuje otkrivanje i prenos signala kroz kožu i obogaćena je anti-aging aktivnim sastojcima koji putem nje pružaju pojačane benefite koji se manifestuju vidno mlađom, glatkijom i jedrom kožom. 

Prvi korak nakon umivanja mi je omiljen: serum. Ubeđena sam da osećam kako moja koža upija Benefiance Wrinkle Smoothing Contour Serum i pri tom mi se zahvaljuje. Volim da ga nanosim natenane i izmasiram lice kako bi se što bolje apsorbovao. Nakon minut, dva (i ponekog gutljaja kafe), prelazim na kremu za oči. Ova me je posebno obradovala zato što mojim osetljivim očima ne smeta. Iz iskustva znam da koliko god neki miks sastojaka super izgledao na papiru, ništa mi ne vrede ako se moje oči pobune i krenu da suze i peku (retko šta može toliko da me iznervira kao crvene oči i razmrljana maskara). Ovaj test je Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream položio sa najvišim ocenama, a onda sam posle oko tri nedelje shvatila da mi je (pored toga što mi jednostavno jako prija) koža zategnutija i nekako „življa“, znate o čemu govorim. Krema Benefiance Day Cream SPF 25 je do sad već zauzela posebno mesto u mom srcu: svilenkasta je, upija se brzinom svetlosti i savršena je podloga za ono malo šminke koju svakodnevno koristim, a što je jednako važno, štiti me od sunca. Već smo ustanovili, nadam se, da je to jedna od najbitnijih stvari, ako ne verujete meni, poslušajte lekare.

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/1573752775856476.jpg
https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/1573752775904221.jpg

Saznaj više:
Povezani članci: