Da li znate ko je Sam Visser i zašto ga obožava ceo Holivud?

  26.10.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/10/sam-cover.gif

   

  Većina nas je u srednjoj školi gledala da: a) što više eskivira dosadu; b) koliko-toliko ovlada četkama za šminku i kosu; 3) preskoči po koji kontrolni ako je moguće. Sam Visser je sa svojih šesnaest godina samostalno šminkao žene koje se prezivaju Kardashian. I to za snimanje rijalitija. Već tada je imao blagoslov Maria Dedivanovića i preko 60.000 pratilaca na Instagramu. Premotavamo u sadašnje vreme: Sam ima čitavih devetnaest godina i redovno sarađuje sa Kylie i Kim Kardashian, sestrama Hadid, Arianom Grande i Lilly Rose Depp.

   

   

   

   

   

  Priča teče kao holivudski film o vunderkidu: Visser je proveo detinjstvo, da budemo precizni detinjstvo do svoje trinaeste godine, u kreativnim igrama kroz koje se uvek provlačila šminka. Svake subote je odlazio u MAC radnju u komšiluku i upijao sve što je imao prilike da vidi. Kod kuće se zaključavao u svoju sobu i igrao šminkom uz tutorijale na Youtube-u. Sve ovo mu je dobro došlo kada je jednog dana u prodavnici šminke u Holivudu naleteo na poznatog šminkera Davida Hernandeza i odvažio se da mu priđe i predstavi se. Iako je tek bio napunio trinaest godina, Hernandez je bio impresioniran i pozvao ga da poseti snimanje Davida LaChapellea. Od trenutka kada je kročio na to prvo snimanje, znao je da želi da bude šminker. Ne samo zbog uzbuđenja i glamura već zato što šminka čini da se žene osećaju lepim.

   

   

   

  Sam Visser je sa svojih šesnaest godina samostalno šminkao žene koje se prezivaju Kardashian

   

  Do kraja srednje škole, već je redovno asistirao poznatim šminkerima, a svoj prvi zvanični potpis dobio je sa četrnaest godina. Prelomni trenutak došao je kada su ga kontaktirali iz tima Kris Jenner da bude njen šminker. Ubrzo je po ceo dan provodio između škole i seta „Keeping Up With The Kardashians“. Upoznao je Dedivanovića, kog pored Kevyna Aucoina i François Narsa smatra idolom, i 2016. godine prešao na poseban program školovanja.

   

   

   

  Godinu dana kasnije, preselio se u Los Anđeles i više ne usporava. Osvojio je popriličan broj poznatih klijenata i beauty industriju. Sarađivao je sa Kim na njenoj KKW Beauty kampanji, našminkao Arianu Grande crnim ružem za omot “Thank U, next”, ali u želji za novim izazovima nedavno je prešao da živi u Njujork da bi bio što bliže svetu mode, a ne samo poznatih. “Ljudi uvek govore da Njujork izvuče iz tebe ono što zaista jesi, a to je u mom slučaju istina i u ulozi šminkera i kao osobe”, izjavio je nedavno. Danas se, pored samog makeupa, bavi i konceptima snimanja i fotografijom i želi da napreduje i pomera svoje profesionalne granice.

  Ako još od početka teksta ne možete da izbacite iz glave da je Sam Visser još uvek na papiru tinejdžer, ne brinite. I mi se osećamo malo staro. To nam, ipak, ne smeta da mu držimo šipke.

   

   

  Od trenutka kada je kročio na to prvo snimanje, znao je da želi da bude šminker

   

   

  Saznaj više:
  Povezani članci: