Ovaj Youtube kanal otkriva koje zahvate su uradile poznate osobe (znamo da vas zanima)

14.02.2023.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/02/covernarrow_estetskizahvati.gif

YouTube nekad bude kao neka crna rupa u koju upadnete i onda shvatite da su prošla tri sata, a vi još uvek gledate videe. Jedne lenje i kišne subote kada je moj mozak mogao da istrpi samo light sadržaj, naletela sam na YouTube kanal koji vodi Lorry Hill i koji ima 429 hiljada pretplatnika. Tema ponuđenog videa je bila (naravno) Kim Kardashian i osvrt na jedan njen intervju u magazinu „Allure“. Ako ste pročitali brojne naslove na tu temu, onda znate da je Kardashian „izvalila“ kako nikada nije koristila filere, da nije bila na estetskim zahvatima i da nekad stavi malo botoksa. Hirurzi i javnost su se digli na noge jer je dovoljno uporediti dve fotografije Kim Kardashian iz različitih perioda i najvećem laiku će biti jasno da je Kim napravila nekoliko većih zahvata na licu i telu. Lorry je u tom videu objasnila svaki zahvat na koji sumnja, uz fotografije iz prošlosti koje je iskoristila za poređenje.

Onda sam, naravno, pogledala i druge videe (jednom kad počtnete, ne možete da stanete) i zaključak je da u Holivudu očigledno nema osobe koja nešto nije promenila. Da se razumemo, ovo nije kanal koji proziva poznate osobe zbog plastične hirurgije i estetskih zahvata. Šta više, sama autorka je u nekoliko videa temeljno objasnila svoja lična iskustva sa hirurgijom. Kako sama kaže, kanal je pokrenula kako bi ljudima objasnila šta sve može da se postigne estetskom hirurgijom, koliko to sve košta i da savršenstvo koje viđamo na društvenim mrežama – ne postoji.

Lorry je obradila i „slučaj“ Hailey Bieber koja je jednom pretila tužbom estetskom hirurgu koji je izjavio da je Hailey operirala nos. Transformacija Kylie Jenner je takođe dobila nekoliko videa kao i ona koju je prošla Kendall Jenner za koju se dugo govorilo da je najprirodnija iz klana Kardashian.

Ponavljam, na ovom kanalu nećete čuti negativne komentare na račun poznatih osoba. Ovo je informativni kanal o mogućnostima estetske hirurgije za koju su kao primeri uzete poznate osobe. Ako vas tema zanima i ako imate na raspologanju koji sat, srećno vam gledanje.

Saznaj više:
Povezani članci: