Ovih šest ulja za telo su tajna za najlepšu preplanulu kožu

22.06.2019.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/06/COVER_ULJA.jpg

Sa ili bez odeće

Verovatno je da nećete celo leto provesti u haljinama koje izgledaju kao da nemate ništa na sebi (ah, the naked dress!) ali to ne znači da ne treba da imate onaj sjaj uz koji koža izgleda kao da blista iznutra. Mislite da je rezervisan samo za Instagram i letnje beauty i modne kampanje, jednom rečju, da nije moguć u stvarnom životu? Razmislite još jednom i radujte se kad vam kažemo da iza njega stoji samo jedan proizvod – ulje. Svaka čast prirodnim proizvodima i osobama koje mogu da izdrže celo leto samo sa kokosovim uljem ali za glamuroznu letnju kožu ipak je potrebno nešto malo prefinjenije i postojanije. Ova ulja dolaze u dve varijante, sa ili bez svetlucavih čestica, pružaju hidrataciju i stvaraju zaštitnu barijeru na koži i čine je mekšom, a osim toga, možete ih koristiti i kao hajlajter na licu i za negu kose. Evo šest najboljih uz koje ćete dobiti sav sjaj i negu, minus masne tragove na odeći. Dodatan bonus: rajski mirišu.

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/06/1561215564.jpg
Sleva: Honey Bronze, The Body Shop; Huile Prodigieuse Or, Nuxe; Soliel Blanc, Tom Ford

Ne bojte se da svetlucate

 

Multi-namenska ulja sa svetlucavim česticama će stvoriti savršen odsjaj preplanulosti, i hidrirati kožu. Preko dana ih pomešajte sa kremom sa zaštitnim faktorom, a uveče koristite samo njih i uživajte u efektu – koji imaju na kožu i na okolinu. Pri odabiru, obratite pažnju i na to kog tona su sedefaste čestice – The Body Shop i Nuxe su savršeni ako ste već malo pocrneli, a Tom Ford jednako odgovara i svetlijoj i tamnijoj koži. Hajlajter vam nije potreban do septembra.

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/06/1561215561.jpg
Sleva: Huile Divine, Caudalie; Aroma Nutrition, Decleor; Sunscreen Care Oil Spray, Clarins

Prirodan sjaj

 

Minimalizam i ulje za telo nisu kontraindikovani! Ukoliko jednostavno ne volite sedefasti fekat ali volite sjaj, tu su klasična ulja. Ne morate čak ni pokriti njima celo telo, iako ćete tako dobiti najbolji vizuelni efekat i negu, dovoljno je da ih nanesete na ona mesta na koja koja želite da hvataju svetlo. Dakle, nekoliko kapi na ramena, ključne kosti, listove. Ovo izgleda toliko dobro da ćete brzo „povećati dozu“. Smatrajte se upozorenim.

Saznaj više:
Povezani članci: