Probali smo Vichy LIFTACTIV Collagen Specialist i ovo je sve što treba da znate

  17.02.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/vichy3_cover.jpg

  Nisam sebična osoba, a kao ultimativni dokaz prilažem sledeću činjenicu: kada sam dobila tri kreme Vichy LIFTACTIV Collagen Specialist na testiranje, poklonila sam ih (doduše, uz uslov da verno i na vreme prenesu utiske) nekima od žena koje najviše volim na svetu. Ponela me praznična groznica poklanjanja, dragoceni paket je stigao na BURO. adresu taman pred Novu godinu, a znala sam i da će im se (jako) dopasti pa je tu bilo i malo sebične želje da me hvale… Bilo kako bilo, ja sam pokupila ekstra poene za najbolje poklone, a one mi nisu ostale dužne i stavile su svoja iskustva na papir. Ok, posle onih inicijalnih telefonskih poziva u stilu “što je ovo super!” nisam ih baš zivkala svaka dva-tri dana da ispitujem, ali “presude” su stigle na vreme. Da, moje žene su vrlo savesne i imaju pojam o vremenu (za razliku od yours truly) i zaista mi nisu ostale dužne. Evo ko su one i šta su imale da kažu posle otprilike osam nedelja korišćenja kreme Vichy LIFTACTIV Collagen Specialist.

  Ostatku redakcije se još jedanput izvinjavam što ih ovaj put nisam uvrstila u svoj mini projekat, prilika za isprobavanje Vichy inovacija će biti još, sigurna sam.

  Jelena Javorina

  — advokat 

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/1582037702736462.jpg

  Ok, tehnički, nismo drugarice već sestre. Jelena je malo starija od mene i dok nije pre petnaestak godina pronašla svog dermatologa (ženu koju o.b.o.ž.a.v.a.m.o) imala je veoma problematičnu kožu i akne i kao odrasla. Lice joj je izuzetno osetljivo i nikada se ne zna kako će odreagovati na nove preparate pa se zato obično drži onoga što je provereno. Sa brendom Vichy ima dobra iskustva pa je pristala da rizikuje.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/1582037702892967.jpg

  “Ne volim da isprobavam nove stvari kada je lice u pitanju. Naučila sam da se takve avanture često ne završe dobro pa zato godinama koristim čak i istu marku pudera – za kojim dižem dreku i poteru ako ga nema u radnjama. Iz tog razloga mi nije na pamet palo da ću dobiti kremu (ok, tu je bio i parfem da me podmiti da učestvujem u eksperimentu) i, iskreno, prvo jutro sam se sa malo zebnje pogledala u ogledalo. Od crvenila – ništa. Osećaj? Odličan. Priznajem da sam još nekoliko dana bila neverni Toma ali kako je vreme odmicalo, tako sam prestala da uopšte mislim o tome. Tih dana je bilo hladno, bila sam puno napolju vijajući svoju ćerku koja ima tri godine i trideset i tri propelera. Po svim pravilima, taj vetar i hladnoća bi trebalo da su mi ostavili trag na licu ali moja koža postajala je sve sjajnija. Nije bilo perutanja, osetljivosti ili crvenila, a ona kao da je ojačala. Čini mi se i da su mi se sitne bore oko očiju ublažile – nisam stručnjak da objašnjavam zbog čega – ali primetila sam razliku kad nanosim korektor. Prošlo je već dva meseca od kada sam počela sa ovom novom Vichy kremom i sada već smem da izjavim da je dobila mesto u mojoj stalnoj postavci. Tu će i ostati.”


  Ona je moja neprekinuta veza sa srednjom školom. Sa njom delim i ćerku Milu koju, istina, jeste ona rodila ali je ja bezočno svojatam pošto sam joj kuma. Pored Mile, tu je i jednako divan sin Filip. Ivana ima rutinu i ne izmišlja besne gliste, toliko je stabilna da je za mene pravo osmo čudo sveta. Svoju suvu kožu maslinastog tena održava povremenim blagim hemijskim pilinzima i retinolom po preporuci dermatologa. Jedini porok? Nekoliko cigareta na dan.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/1582037757637876.jpg

  “Manda večito nešto izmišlja ali moram da priznam da se možda samo jednom desilo da mi je donela nešto što mi nije odgovaralo – sa izuzetkom nekih lakova za nokte koje ona obožava, a meni su isti kao i svi drugi. Iskreno, već sam se pomalo i navikla da donosi svoja beauty otkrića, ali ovaj put je stvarno pogodila u sam centar. Odmah sam očistila lice i namazala kremu (ne brinite, poklon sam dobila kod kuće, ne u gradu) i osetila kako je lice upija u rekordnom roku. Uplašila sam da to može biti znak da će me koža ubrzo zatezati, ali to se nije desilo. Generalno “trpim” i teže kreme pošto mi je lice stvarno suvo i nikad se ne sija ali ova tekstura je nešto novo – jeste bogata ali ne stvara osećaj filma koji zatvara pore. Ubrzo sam shvatila da mi uopšte ne treba puno za jedno nanošenje kao i da mi je super podloga za šminku pošto je koža od nje primetno glatkija i jako meka na dodir. Izgledam odmornije, a ten mi je nekako živnuo uprkos tome što moja tamna koža zna da deluje sivkasto zimi kada dugo ne vidi sunce. Ne znam da li je zbog tog sjaja, ali i fine linije kao da blede… Iako sam otprilike na pola pakovanja, već razmišljam da kupim sledeću.”


  Daca i ja smo neka vrsta izabranog roda po mamama koje su najbolje drugarice od osnovne škole. Nije dovoljno mlađa od mene da se sećam života u kom je nema. Od njih tri, jedino ona od malih nogu zna da povuče ravnu liniju i da crta, kao i da izvede ono što je zamislila, valjda je zato arhitekta. Ima Alisu i Mihajla uz koje je stalno na nogama, a zbog prirode posla i klijenata ne radi od 9 do 5, već stalno. Ima stvarno lepu ali jako reaktivnu, svetlu i nežnu kožu sa po kojom pegicom koja reaguje na sve spoljne nadražaje i jednom do dva puta godišnje ide na tretmane koji indukuju kolagen.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/1582037757898846.jpg

  “Često koristim proizvode sa mineralizovanom termalnom vodom, čini mi se da smanjuju podložnost kože svemu što se oko nje dešava. To što je ona jedan od tri glavna sastojka u kremi Vichy LIFTACTIV Collagen Specialist je za mene definitivno plus. Do sada sam probala preparate sa peptidima ali nisam sebi dozvolila da probam vitamin C iz straha od reakcije. Sada mogu da kažem da, u ovoj kombinaciji, uopšte nije agresivan ali i da definitvno vidim razliku koju pravi na koži: pegice su se ublažile, a lice je zasijalo, u nedostatku bolje reči. Tamo gde mi je koža bila suva, prestala je to da bude maltene preko noći, a vremenom primećujem da je sve jača i jedrija. Nespavanje je nešto sa čime se svakodnevno suočavam ali u poslednje vreme izgledam kao da sam se vratila sa mini-odmora. Sjajna koža, manje bora i manje reaktivnosti? Što se mene tiče – ne menjam.”

  Saznaj više:
  Povezani članci: