Zapratite ovih 5 beauty naloga na TikToku

05.12.2022.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/12/beauty_cover.jpg

TikToku zaista nije uvek lako verovati ali ako znate gde da gledate, stvarno može biti genijalno mesto. Ovo važi troduplo kada je beauty u pitanju i zato vam donosimo pet naloga za koje nikada nećete zažaliti što ste ih pronašli (ali se spremite na to da na njima provedete poprilično vremena). Nema na čemu, i drugi put.

Alexandra Anele

@ALEXANDRA_ANELE

Zavoleli smo je još na Youtube-u, Alexandrini videi su jasni, precizni i potpuno didaktični bilo da se radi o rekreiranju nekoj looka ili pokazivanju različitih tehnika.

Finlea Ryan

@MUAFJRYAN

Očekujte trikove za savršeno sjajnu kožu i teniranje ali i najluđi eye makeup kao inestandardne proizvode i trikove, sve to upakovano u veoma lako izvodljiv paket.

Ashley Quiroz

@ASHLEYQUIROZ_

Čist eskapizam od sveha običnog i basic – ako su vam (pomalo) dosadili beskrajni nizovi videa o savršenom korektoru, onda je Ashley Quiroz vaša nova opsesija.

Danielle Marcan

@DANIELLEMARCAN

Volimo apsolutno sve što Danielle radi, a da ima veze sa kožom. Bilo da pokazuje kako postići savršen sjaj ili svoje (umetničke) tehnike blendanja, oči su nam prikovane za ekran.

Elise Pitt

@ELPLTT_

Čak i ono što vam se čini nemogućim za izvesti postaje lako uz Elisine savete, bilo da želite sleepy girl makeup ili ajlajner u stilu pedesetih – ona je tu za nas i vas.

Saznaj više:
Povezani članci: