Vratila se još jedna frizura koju smo obožavali u srednjoj školi: polupodignuta kosa je odgovor na sve naše želje

  09.06.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/halfup_kosa_cover.jpg

  Ruku pod ruku sa kidultingom i ljubavlju prema svim stvarima koje nas podsećaju na detinjstvo, vratila se i frizura koja nas podseća na apsolutnu bezbrižnost: polupodignuta kosa. Vrlo često uz dodatak šnala sa perlama ili mašnama i scrunchie gumicama, ponekad samo u vidu polupokupljenih punđi „na vrh glave“, ona je savršen par stajlinzima koje želimo ovog leta. 

  Ima nečeg u tome što je o-tako-jednostavna i što ne iziskuje nikakav trud, kao i u tome što u zavisnosti od aksesoara može u sekundi da vas odvede od damskih referenci do retro popa osamdesetih (za ovu posebnu vrstu, dovoljno je da bacite pogled na Hailey Beiber u bikiniju od belog streč materijala). Polupodignuta kosa je i neka vrsta zaštitnog znaka spontanih Francuskinja (uz teške šiške koje padaju preko obrva, razume se). 

  Dakle, naoružajte se šnalama, gumicama, i maramama i vratite se u neke bezbrižnije dane ovom frizurom koja dobro izgleda na svim dužinama kose od ujutro do uveče (i pogotovo onim danima kada niste oprali kosu) i u svim prilikama od crvenog tepiha (ili, u stvarnom životu, fensi večere) do ivice bazena (da, gledamo opet u Hailey).

  Saznaj više:
  Povezani članci: