5 beauty stručnjaka i njihovi tutorijali za masažu lica kod kuće

  28.04.2020.
  RECOMMENDED

  Masaža je iz raja izašla. Ovo su reči koje ćete čuti od svakog ko se profesionalno bavi negom lica i tela, kao i od mnogih žena čijoj koži se divite. Ipak, iz nekog razloga, redovnije prihvatamo tretmane masaže koji se odnose na telo nego na lice, a kao izgovor, obično se pominje nedostatak vremena. I tome je sad došao kraj. Kao prvo, pet minuta vremena u jednom celom danu imate uvek, kao drugo – sada je pravi trenutak da masažu lica uvedete u svoju rutinu (i zadržite je i kada se završi mesec januar). Roleri, gua-ša, gedžeti poput NuFacea, svi su korisni i svi imaju svoju svrhu ali ne zaboravite da vam nisu neophodni – sasvim lepo možete početi i samo sa svojih deset prstiju. Naoružajte se strpljenjem, proučite videe koje smo vam sakupili, u njima ozbiljni profesionalci otkrivaju svoje tehnike (i alate) i odaberite kako ćete početi. Realno, ni njihovo kombinovanje nije loša ideja.

  gothamista

  Renée Chow je odavno na našem radaru kao devojka čijim savetima verujemo. Njena estetika je protivteža upeglanim youtuberima, a proizvodi koje predstavlja su izuzetno širokog dijapazona. Sada nam je ponudila i svoju varijaciju na temu gua-ša tehnike masaže takozvanim „leptirima“, a ako je njena koža ikakav indikator, bacamo se na isprobavanje iz ovih stopa! Kratko, jednostavno i efikasno.

  georgia louise

  Ok, ovo je već ozbiljna gedžet teritorija i ozbiljna investicija za koju njeni zagovornici tvrde da se isplati svaki dinar. NuFace je linija aparata koji koriste mikrostruju i njome proizvode anti-aging efekat (pomalo nalik na onaj koji se dobija nakon profesionalnog tretmana), a poznata kozmetičarka Georgia Louise pokazuje nam kako ga ona koristi kod kuće. Čitave legije poznatih stoje iza ovog brenda, a sada je definitivno i na našoj listi „za probati“. Sama tehnika nije komplikovana.

  lisa eldridge

  Ona je stalni gost u velikom broju BURO. izbora i jasno je zbog čega: Lisa jako dobro zna o čemu govori bilo da se radi o ajlajneru ili o nezi lica i masaži. Njeni tutorijali su sveobuhvatni, pa je i ovaj najduži od svih koje vam nudimo u ovom krugu, ali ćete iz njega naučiti i različite tehnike i kombinacije proizvoda, kao i to šta da radite ako nemate nijedno „pomagalo“ na raspolaganju. Čisto znanje, upijajte.

  joanna check

  Joannino ime takođe već verovatno znate, ona je legenda u svetu kozmetičara. Osim što vodi računa o nekim od najlepših lica na svetu – svih životnih dobi – Joanna ima i svoju liniju proizvoda koja uljučuje i ovaj masažer. Realno, nije neophodno da ga kupite, isti efekat, kako i sama kaže, možete postići rolerima ili čak metalnim kašikama. Pokreti su ono što je presudno, a njih ćete naučiti u ovom kratkom tutorijalu. Čak i ako ste uvek u trci sa vremenom, pet do sedam minuta zaista nije neizvodljivo.

  ABIGAIL JAMES

  Wellness i kozmetički ekspert Abigail James anti-ageing masaži lica pristupa na prvi pogled veoma žustro ali kako tvrdi, efekti su maksimalni, a nema potrebe da se bojimo da će „razvlačenje“ kože na ovaj način ostaviti bilo kakve negativne posledice. Upravo ova vrsta masaže je njen omiljeni tretman, a uz malo koncentracije možete je izvoditi i kod svoje kuće i osloboditi se zadržavanja vode na licu, otečenosti i beživotne boje kože. 

  Saznaj više:
  Povezani članci: