Novo TikTok pravilo šminkanja: Šta je 242?

  03.09.2023.
  RECOMMENDED
   Najkorisniji recepti za kuvanje su oni koji funkcionišu po principu baze, omogućavajući nam da ga obogatite svime što zateknete u frižideru. Isti princip važi i u svetu lepote. Većini nas komplikovani trendovi u kojima se koristi gomila proizvoda i alata nisu privlačni. Želimo ugrubo uputstvo kako trend funkcioniše, pa da samostalno eksperimentišemo. Iz tog razloga, pronašli smo idealni TikTok trend: 242.

  Pre svega, moramo da naglasimo da ovaj trend nije baš revolucionaran. Velike su šanse da primenjujete ovaj pristup još od trenutka kada ste prvi put kupili puder. Međutim, formula koja podrazumeva nanošenje dva proizvoda na oči, četiri na lice kao osnovu i dva na usne odličan je pravac razmišljanja pri šminkanju, jer pruža korisnu strukturu, posebno za one koji nisu duboko ušli u svet šminke. Na ovaj način, našminkaćete se brzo i prirodno, a, ukoliko želite da nadogradite makeup look, možete slobodno da pustite mašti na volju.

  Koju vrstu šminke podrazumeva 242? Evo predloga! Nakon pripreme kože, nanesite sloj pudera ili korektora, zatim rumenilo i bronzer. Zatim, obratite pažnju na obrve ili nanesite jednu senku za oči (možda neutralnu ili u boji, ovde su u pitanju vaše lične preference) i malo maskare. Na kraju, razmislite o usnama. Da li želite olovku i sjaj ili balzam? U svakom slučaju, ovo jednostavno pravilo pomoći će vam da preoblikujete svoju rutinu šminkanja. To je zagarantovani recept za uspeh, bez obzira da li želite jednostavan i minimalan izgled ili hrabar i šaren.

  242 je idealno rešenje kada imate malo vremena da se našminkate ili niste raspoloženi za komplikovanu šminku, a želite uredan i prirodan look.

   

  Saznaj više:
  Povezani članci: