Ovaj trend manikira za leto će vam zagarantovano popraviti raspoloženje!

  01.07.2020.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/manikir_cover.jpg

  Sa obzirom na to kako je ovo leto počelo i u kom smeru se razvija, ne treba da čudi da svuda tražimo nešto što donosi radost. Tako su se vesele živahne nijanse odomaćile u makeup areni, a sledeće na redu su naravno ruke. Ionako su u fokusu poslednjih meseci, zašto nam ne bi mamile i osmeh svaki put kada ih pogledamo? Prvi korak, onaj koji se odnosi na kreme za negu smo već apsolvirali, a bilo da manikir radite sami kod kuće ili u salonu, definitivno treba da isprobate raznobojne varijacije na temu. 

  Ako vam se apstraktni kolorblok nail art čini isuviše komplikovanim, pogledajte malo bolje i videćete da su za neke od ovih manikira dovoljni samo lak (ili više boja) i čačkalica ili metalna čioda. Upravo ove varijante izvode se na osnovi sa bezbojnim lakom i deluju posebno sveže – svetlosnim godinama daleko od usiljenih nagomilanih slojeva akrilata. 

  Ne znamo da li je ovo Pride Month groznica ali raznobojne kombinacije inspirisane dugom ili dekorativnim printovima nas jednostavno vuku da ih isprobamo i osvojile su srca čak i onih koji se inače kreću u neutralno/crveno/crno krugu lakova za nokte. Kada ih jednom budete imali na svojim prstima, biće vam u sekundi jasno zašto. Donosimo vam inspo za sledeći manikir.

  Saznaj više:
  Povezani članci: