Pretraga

6 najboljih noćnih maski za hidrataciju (kojima ćete zameniti kremu)

6 najboljih noćnih maski za hidrataciju (kojima ćete zameniti kremu)

Tekst: BURO.

Ne koristite maske za lice koje se stavljaju preko noći? Trebalo bi. Za početak, ove maske su u suštini mnogo moćnije verzije krema i prepune sastojaka koji su dobri za važu kožu. Pored toga, mnoge od njih targetuju specifične probleme, a nedostatak vlage je najčešći od njih pogotovo u zimskom periodu. Ne treba da brinete da su, kao neke kreme, preteške za kombinovanu ili masnu kožu pošto mnoge od njih imaju gel teksturu koja odgovara svim tipovima kože. Dodajte u miks da su veoma veoma efikasne i skrolujte kroz naših šest favorita za intenzivnu hidrataciju (i ne zaboravite trikove uz koje ćete maksimalno iskoristiti sve njihove benefite).

 

6 najboljih noćnih maski za hidrataciju (kojima ćete zameniti kremu) (фото 1)

 

Superberry Hydrate and Glow Dream Mask, Youth to the People, 5.090 din.

 

Moćna ali nežna formula koju mogu da koriste osobe od sedam do sedamdeset i sedam godina. Sadrži četiri hidratantna sastojka: skvalan, hijaluronsku kiselinu, glicerin i betain koji koži omogućuju da dan započne osvežena. Pored toga, u njoj su i vitamin C i ekstrakt kruške koji pomažu da koža sačuva svoj prirodni sjaj.

 

 

6 najboljih noćnih maski za hidrataciju (kojima ćete zameniti kremu) (фото 2)

 

Rose Jelly Mask, Lancôme, 4.690 din.

 

Ova gel-maska sadrži hijaluronsku kiselinu, ružinu vodicu i med bagrema koji preko noći intenzivno hidriraju kožu i vlagu zadržavaju unutar nje, a preporučuje se svim tipovima kože, uključujući i kombinovanu i masnu. Ostavite je preko noći i probudite sa sjajnom kožom ujutro.

 

 

6 najboljih noćnih maski za hidrataciju (kojima ćete zameniti kremu) (фото 3)

 

Ultra Facial Overnight Hydrating Mask, Kiehl's, 3.933 din.

 

Maska koja će u toku noći omekšati i intenzivno hidrirati kožu, a namenjena je normalnim i suvim tipovima. Obogaćena je skvalenom biljnog porekla koji pomaže koži da očuva svoju prirodnu barijeru, glicerinom koji ima ulogu magneta za vlagu i zadržava je u koži i biljnim sastojcima koji pomažu prirodnu sposobnost kože da zadržava vlagu. Probudićete se sa kožom koja je glatka, meka i jedra.

 

 

6 najboljih noćnih maski za hidrataciju (kojima ćete zameniti kremu) (фото 4)

 

Moisture Surge Overnight Mask, Clinique, 3.690 din.

 

Suva koža će o.b.o.ž.a.v.a.t.i. ovu masku koja se stavlja dok spavate. Prepuna je hidratantnih sastojaka poput hijaluronske kiseline, glicerina, butera semenke manga i šea butera od čije kombinacije će vam koža biti glatka, sjajna i meka kada se probudite.

 

 

6 najboljih noćnih maski za hidrataciju (kojima ćete zameniti kremu) (фото 5)

 

Water Sleeping Mask, Laneige, 4.090 din.

 

Lagana gel-tekstura potpuno se upija u kožu ali ne dozvolite da vas to zavara - ovo je moćna maska koja kožu čini mekšom i dodati joj preko potrebnu vlagu. Odlična je i za duge letove, kao i posle njih, a iako je namenjena upotrebi dok spavate, ovu legendarnu korejsku masku možete nositi i ispod šminke kada je izuzetno hladno kako biste sprečili isušivanje kože.

 

 

6 najboljih noćnih maski za hidrataciju (kojima ćete zameniti kremu) (фото 6)

 

Waso Hydrating Gel Beauty Sleeping Mask, Shiseido, 6.790 din.

 

Neke maske za preko noći liče na obične kreme koje su vrlo guste teksture i daju osećaj da koža ne može da diše. Ne i Waso hidrirajući gel. Ona je ultra lagane teksture, obogaćene vitaminima i ne ostavlja tragove. Za dodatni boost, stavite je u frižider nekoliko minuta pre nanošenja.

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor