Pretraga

Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa

Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa

Upoznajte novu SHISEIDO liniju Syncro Skin Self-Refreshing

Tekst: BURO.


Priča je poznata: pronašli ste nijansu pudera koji vam odgovara, korektor takođe. Konačno ste ujutro zadovoljni pred ogledalom, to je to! A onda izađete kroz vrata i desi se život i posle nekoliko sati, onaj strateški sjaj je nestao, a pojavio se onaj koji mrzite na T-zoni, puder kao da se upio ili, još gore, “seo” u sitne bore… Malo ko baš ima živaca da nosi sav svoj makeup arsenal sa sobom (a i da kreće sa šminkanjem od nule dok je na poslu). Na posletku, možda je bolje ni ne gledati se u ogledalo, pogotovo leti. Toplota, vlaga, žurba su veliki neprijatelji šminke, proizvoda za teniranje pogotovo. Sanjate dan kada ćete se kući vratiti sa šminkom koja izgleda isto kao kad ste iz nje izašli. O nekim proizvodima koji sigurno još nisu ni izmišljeni, a koji će biti i nega i šminka u jednom. Jednostavni, laki i neuništivi. Na primer, šminka koja se neće mrdnuti ma koliko bilo toplo i ma šta radili? SHISEIDO je čuo sve ove tihe (a nekad i ne tako tihe) molbe. I… uslišio ih.

Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 1)

 

Nakon potpune reinvencije hibrida šminke i proizvoda za negu kože prošle godine, SHISEIDO odlazi korak dalje i vraća se sa novom Synchro Skin Self-Refreshing kolekcijom koja koži daje finiš i teksturu kakvu smo da sada mogli samo da sanjamo.

 

Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 2)

 

Synchro Skin Self-Refreshing kolekcija potpuno će promeniti način na koji razmišljate o svojoj koži i tome kako može da izgleda. U njoj ćete pronaći proizvode čija je tekstura laka i u sekundi se prilagođava koži ali to nije sve. Ono što je revolucionarno je način na koji ovi hibridi nastavljaju da se prilagođavaju i koži i svim uslovima u kojima se možete naći u toku dana. Dakle, više ništa ne stoji između vas i savršenog tena - ni visoke temperature, ni vlaga, ni mimika, a pogotovo ne tip vaše kože. Nova SHISEIDO tehnologija rešava sve probleme svojim revolucionarnim proizvodima i aplikatorima.

 

Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 3)

 

Patentirana ActiveForce tehnologija je prva od svoje vrste i omogućava do sada neviđene rezultate tako što koristi vlagu i znojenje i okreće je vama u korist stvarajući nevidljivu barijeru koja produžava postojanost makeupa. Dakle, što se više znojite to će šminka duže trajati. Ako vas to već nije dovoljno zadivilo, “pametni” puderi rade zajedno sa kožom kako bi pravilno rasporedili sebum i stvara difuzni svetlosni efekat za prirodni sjaj i svežinu lica. Ne brinite, vaša mimika i način na koji pokrećete lice takođe utiču na to da SHISEIDO Synchro Skin Self-Refreshing proizvodi traju duže i izgledaju kao da ste ih tek naneli, a garantovano se neće nikada zadržati u borama ili na suvljim delovima lica u neravnomernom sloju.

 

Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 4)

 

Šlag na torti? Sve formule su izuzetno lake teksture i dolaze u neverovatne 73 nijanse koje su standardizovane za sve proizvode pa je nakon određivanja osnovne nijanse, lako odrediti i koje tačno nijanse vam trebaju za hajlajtovanje, prikrivanje bubuljica ili fleka, kao i za konturiranje.

 

Synchro Skin Self-Refreshing tečni puder

 

Lagana i izuzetno dugotrajna tekstura koja omogućava koži da diše, a intenzitet joj je lako kontrolisati. Ne razmazuje se, otporan je na vlagu, toplotu i znoj i neće se preslikati na vašu omiljenu belu košulju. Obogaćen je ekstraktom timijana i antioksidansima, a sadrži mikro reflektujuće čestice i Smart Correcting Powder tehnologiju koji poboljšavaju ton i teksturu kože, čuvaju je protiv svih spoljnih agresora i zagađenja. Sadrži SPF faktor 30 i dostupan je u 30 nijansi.

Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 5)

 

Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 6)

 

Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 7)
Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 8)
Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 9)
Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 10)
Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 11)
Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 12)
Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 13)

Synchro Skin Self-Refreshing puder sa jastučetom

 

Dugotrajan i lagan, ovaj puder uvek možete imati uz sebe, lako ga je naneti i usput. Otporan je na vodu i znoj, ne ostavlja fleke i traje do 16 sati. Zaštitini veo koji stvara preko kože štiti je od preranog starenja tako što sprečava spoljne agresore da prodru do kože. Obogaćen je ekstraktom timijana, antioksidansima i hijaluronskom kiselinom, sadrži mikro reflektujuće čestice i Smart Correcting Powder tehnologiju. Dostupan je u 8 nijansi.

Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 14)
Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 15)

Synchro Skin Self-Refreshing korektor

 

Kada jednom probate ovaj multitasker, neće vam više nikada trebati nijedan drugi. On će sakriti tamne kolutove, fleke, crvenilo i sve druge nesavršenosti. Lako se nanosi zahvaljujući posebnom zakrivljenom aplikatoru koji na sebi zadržava idealnu količinu proizvoda i prati konture lica. Otporan je na razmazivanje, vlagu, znoj, ne ulazi u bore, a kada ga jednom nanesete traje 24 sata. Stvara zaštitini veo preko kože i čuva je od spoljnog zagađenja i sadrži ekstrakt timijana i Smart Correcting Powder tehnologiju koji ulepšavaju i ton i teksuru kože. Dostupan je u 16 prirodnih nijansi.

 

Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 16)

 

Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 17)
Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 18)
Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 19)
Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 20)

 

 

Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 21)

 

Synchro Skin Correcting Gelstick korektor

Ovaj meki korektor sadrži posebnu SHISEIDO Triple Gel tehnologiju koja u sebi ima revolucionarnu kombinaciju alge agar, gline i ko-polimer gelova koji pružaju idealnu ravnotežu hidratacije, korekcije i pokrivanja u trajanju od puna 24 sata. Obogaćen je i Super-Bio hijaluronskom kiselinom i Smart Correcting Powder tehnologijom, kao i Tim Match puderom koji upija višak masnoće, ekstraktom timijana i proteinima svile.

 

 

Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 22)
Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 23)
Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 24)
Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 25)

 

Synchro Skin Invisible Silk puder u prahu

 

Odaberite između dva finiša: mat ili sjajnog. Ova dva proizvoda su najlakši, najfiniji SHISEIDO puderi ikada stvoreni. Kompatibilni su sa svim tonovima kože i nikada ne ostavljaju beo trag. Obogaćeni su antioksidansima, ekstraktom timijana i Smart Correcting Powder tehnologijom, a kožu čine ujednačenom bez osećaja da bilo šta imate na njoj. Zahvaljujući Responsive Sensory tehnologiji, ova formula smanjuje izgled pora i zamagljuje nesavršenosti, a da se pri tom ne zadržava u sitnim borama.

Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 26)
Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 27)

Synchro Skin Invisible Silk puder u kamenu

 

Potpuno bezbojan, ovaj puder sa mikro-granulama daje efekat mekog fokusa i nikada ne ostavlja bele tragove. Otporan je na znoj, vlagu i vodu, a njegova fleksibilna formula smanjuje neželjeni sjaj i vidljivost pora. Obogaćen je antioksidasima i ekstraktom timijana, zaštitinim polimerima i celuloznim prahom za besprokorno mat finiš. Zahvaljujući Responsive Sensory tehnologiji, prilagođava se koži tokom celog dana, a izuzetno je pogodan za mala popravljanja uz put.

Hanatsubaki Hake četka za poliranje lica

 

Nazvana po SHISEIDO zaštitnom znaku - cvetu kamelije - i tradicionalnoj ravnoj četki koju su za šminkanje koristile gejše i kabuki glumci, ova inovativna četka proizvedena u Japanu ima četiri “latice” koje se pokreću kao jedna i eliminišu svaku šansu za neravnomernu aplikaciju. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji sakrivenog jezgra, njene spoljne dlačice čuvaju joj oblik, a meka sintetička vlakna u sredini blendaju pigment u kožu.

Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 28)
Revolucionarna šminka za lice kojoj toplota, vlaga i pokret ne mogu ništa (фото 29)

TsuTsu Fude četkica za korektor

 

Tehnologija sakrivenog jezgra dozvoljava ovoj četkici u obliku cilindra savršeno pokrivanje uz minimalnu količinu proizvoda tako da mogućnost preterivanja takoreći ne postoji. Dizajnirana je posebno za upotrebu uz SHISEIDO novi Synchro Skin Self-Refreshing korektor i Correcting GelStick korektor, ali njena sintetička vlakna pogodna su za sve tečne, kremaste i puderaste teksture.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar