Romantična fantazija ili egzotika na jagodicama – kako izgleda sunset blush tehnika

  09.07.2024.
  RECOMMENDED

  TikTok zajednica zadala je novi domaći zadatak blogerkama, influenserkama, devojkama, pa i mejkap kućama. Novi make up must try još jedan je u nizu koji, po ko zna koji put ove godine, veliča, njegovo visočanstvo – rumenilo i skoro da nema pomenutih zvezda beauty industrije da ga nisu testirale. Dok je zajednica još uvek polemisala o takozvanom boyfriend rumenilu, vagajući da li je reč o novom hitu ili velikom make up no –no, mrežom je već harao novi summer glow, i to kakav! Takozvani sunset blush zvuči kao novo ime nekog beach lip glowa ali zapravo, reč je o miksu dobre ideje, kvalitetnih proizvoda, jarkih boja i tekstura!

  Koralna narandžasta, pink i zlatna na kraju, nosioci su ovog looka! Sunset blush slavi osunčani, sjajni izgled lica na kome se oslikava efekat zalaska sunca.

  sunset blush buro

  Kako do sunset blush jagodica?

  Za ovaj summer look, koji je kreirala Alissa Janay, potrebno je tečno rumenilo u dve ili tri jarke nijanse i takođe tečni, zlatni hajlajter na kraju da zaokruži čitavu priču. Rumenila se nanose u kapljicama – dve narandžaste, potom dve pink, od centralnog dela obraza prema spoljnoj liniji lica, u smeru naviše. Takođe kapljice se gradacijski povećavaju – prva koralna je najmanja, a poslednja pink, najveća.

  @nikkietutorials sunset blush is taking over the internet! #foryou #fyp @Alissajanay ♬ original sound – nikkietutorials

  Game changer i ono što obično rumenilo pretvara u golden hour on your face jeste zlatni, tečni hajlajter koji se nanosi u liniji iznad, a potom sve fino izblenda zajedno. Kvalitet rumenila i intenzitet pigmenta dramatično mogu da utiču na to da li ćete biti day dream ili night out queen. Ako se može govoriti o pravilu, nema ga, jedini imperativ je da sve započne bojom, a završi se zalaskom sunca. I naravno, da sija!

  Fotografije: Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci: