Pretraga

5 beauty trendova sa završenog meseca mode koje možete probati odmah

5 beauty trendova sa završenog meseca mode koje možete probati odmah

Tekst: BURO.


Mesec revija se završio, overload fotografijama sa svih strana polako se slaže, a pitanje koje nas sve najviše golica je "Kako i šta da što pre probam?" I dok su komadi sa pista najudaljeniji od stvarnosti i street style trendovi se mogu "skinuti" ako vam nije problem da šetate u papučama početkom marta, ali zato je tu beauty da se igrate do mile volje u realnom vremenu. Ok, neke od proizvoda koji su korišćeni u bekstejdževima ne možete još uvek da kupite ali crni ajlajner nije problem, zar ne? Donosimo vam najnosivije i najmagičnije trendove sa pista koje zaista možete isprobati odmah. Priprema, pozor, sad!

Grafika

5 beauty trendova sa završenog meseca mode koje možete probati odmah (фото 1)
STELLA MCCARTNEY
5 beauty trendova sa završenog meseca mode koje možete probati odmah (фото 2)
MARC JACOBS
5 beauty trendova sa završenog meseca mode koje možete probati odmah (фото 3)
RAG AND BONE

Da, crno. Da, ajlajner. Ali kakav! Niz magičnih ctreža po kapcima se nastavlja i ove sezone ali pored bajkovitih izvedbi (Valentino) postaje i sve nosiviji. Od tankih linija na samom prevoju kapka (Stella McCartney) do naglašenih uglova u stilu sedamdesetih (Dior) i rok izvedbi (Rag and Bone), ajlajner je danas zaista na programu 24/7.

Povratak gela za kosu

5 beauty trendova sa završenog meseca mode koje možete probati odmah (фото 4)
PROENZA SCHOULER
5 beauty trendova sa završenog meseca mode koje možete probati odmah (фото 5)
JIL SANDER
5 beauty trendova sa završenog meseca mode koje možete probati odmah (фото 6)
SALVATORE FERRAGAMO

Da ste nas pre nekoliko nedelja pitali na koliko sve načina kosa može da se oblikuje gelom, sigurno bismo nešto propustili. Ali zato su tu revije da nas podsete na ovaj zanemareni beauty proizvod: ključan je za izvođenje bar pola frizura koje smo videli. Od spiralnih pletenica od dva dela (Fendi i Laquan Smith), minimalističkih niskih repova (Stella McCartney i Jil Sander), dubokih razdeljaka (Valentino) i sve do wet look i rock izvedbi (Proenza Schouler, Altuzarra, Sacai, Salvatore Ferragamo).

Fokus na usnama

5 beauty trendova sa završenog meseca mode koje možete probati odmah (фото 7)
LAQUAN SMITH
5 beauty trendova sa završenog meseca mode koje možete probati odmah (фото 8)
CAROLINA HERRERA
5 beauty trendova sa završenog meseca mode koje možete probati odmah (фото 9)
JIL SANDER

Na proteklim revijama nije vladala samo crvena ili samo ciklama. Svi ljubitelji usana koje se ističu (da, ostatak makeupa je zaista bio minimalan) mogli su da pronađu svoje favorite. Ultimativni pariski šik (Saint Laurent), mat teksture crvene (Jil Sander) ili sjaj poput vinila (MSGM), gotička romantika gotovo crnoljubičaste nijanse (Rodarte i Laquan Smith) ili samo stain nedefinisanih ivica (Fendi), dodaće intenzitet svemu što izgovorite.

Najblaži SMOKEY EYE

5 beauty trendova sa završenog meseca mode koje možete probati odmah (фото 10)
CHLOE
5 beauty trendova sa završenog meseca mode koje možete probati odmah (фото 11)
ALBERTA FERRETTI
5 beauty trendova sa završenog meseca mode koje možete probati odmah (фото 12)
CHANEL

Nismo sigurni ni da se zaista može tako nazvati ali trend jedne boje senke koja, pa, izgleda kao prirodna senka i uokviruje oko je novi odgovor na no makeup trend. Izražajnije od lica bez šminke, savršen par za ton na ton kombinacije, ultimativno prefinjeno i nekomplikovano. Svetlo braon i sivo-braon senka nanešena lakim potezom je tu da ostane (Chanel, Valentino, Albrta Ferretti, Erdem).

Prirodna tekstura kose

5 beauty trendova sa završenog meseca mode koje možete probati odmah (фото 13)
SALVATORE FERRAGAMO
5 beauty trendova sa završenog meseca mode koje možete probati odmah (фото 14)
CHANEL
5 beauty trendova sa završenog meseca mode koje možete probati odmah (фото 15)
CHLOE

Sa ili bez gela ali nikada prirodnije. Tražite efekat kose koja izgleda kao da ste je sušili bez fena, povremeno provlačeći prste kroz nju. Polupodignute frizure u stilu francuskih debitantkinja (Chanel), talasaste šiške (Chanel), nizak rep izražene teksture (Max Mara), bob (Chloé i Salvatore Ferragamo), piste su se pretvorile u come as you are žurku.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar