Pretraga

Ako vam fali inspiracija ovo je savršen jesenji manikir

Ako vam fali inspiracija ovo je savršen jesenji manikir

Tekst: BURO.


Postoji dobar razlog zbog čega se bordo i nijansama vina vraćamo svake jeseni: neodoljive su! Njihova vladavina počinje čim se temperature spuste, a mi poželimo nešto toplo. One nas asociraju na legendarne beauty trenutke poput Ume Turman u "Petparačkim pričama" i čine da se osećamo toliko kul da nam niko ništa ne može. Podsećaju na trenutak kada smo se prvi put osetili odraslo i ženstveno. 

Ove jeseni odlazimo i korak dalje i na klasično lakiranje dodajemo i novi nail art. Od vamp belih polumeseca prešli smo na igru dve boje (hvala, Betina što nas stalno podsećaš šta je sve moguće uraditi, a da se ostane u domenu kratki nokti-običan lak), prugice ili crteže šablonima.

Ono što je zajedničko za sve jeste trend da se bordo kombinuje ili sa neutralnim nijansama i providnim lakovima ili sa zlatnom (dobrodošao kliše kao uvod u sezonu praznika kojoj se svi radujemo). Znamo da već sigurno imate svoje favorite, a mi vam donosimo dodatnu inspiraciju i najbolje nijanse u kojima ćete sigurno uživati.

Ostavite komentar