Pretraga

BURO. izbor: želimo plavu maskaru!

BURO. izbor: želimo plavu maskaru!

A ovo su najbolje

Tekst: BURO.


Ona se u talasima pojavljuje svakih nekoliko godina, a ovo je jedna od onih kada je posebno moćna. Da li ste sigurni da vam se plava maskara čini komplikovanom za korišćenje? Hajde da vidimo, ako malo bolje razmislite, shvatićete da je ustvari potpuno suprotno: definitivno je možete nositi bez ikakve druge boje na licu pošto je sama dovoljna da da fokus, a pošto dolazi u nekoliko nijansi postoji bar jedna koja odgovara svakoj boji očiju i, da, izgleda savršeno sa preplanulom kožom. Pa, šta čekate? Mi smo već odavno zaronili i pronašli svog favorita. Ili dva. Ili tri.

Za svetle oči

Plavuše, plavooke i zelenooke devojke će otkriti da pastelne svetle plave boje daju najzanimljivije efekte i čine da oči sijaju. Umesto za klasičnu indigo nijansu koja podseća na crnu i zato može biti prejaka, odlučite se za aqua ili bebi-plavo.

BURO. izbor: želimo plavu maskaru! (фото 1)
Sa leva: They're Real, Benefit, 3.990 din; Vinyl Couture, Yves Saint Laurent, 4.089 din; Colossal Big Shot, Maybelline, 899 din.

Za tamne oči

Tamna kosa i oči, bilo da su boje lešnika ili skoro crne, najbolje se ističu dubokim nijansama kobalt-plave i indiga. Tražite što bogatije i intenzivnije pigmente koji mogu da pariraju vašim dužicama i dobićete dramu ravnu smokey eye-u u samo nekoliko poteza četkicom. Score!

BURO. izbor: želimo plavu maskaru! (фото 2)
Le Volume de Chanel, Chanel, 4.480 din; Voluminous Original, L'Oréal, 1.599 din; Hypnose, Lancôme, 4.169 din.

Univerzalne boje

 

Nijanse dima i sivkasto-plavi tonovi stoje i svetlim i tamnim očima zato što daju efekat blizak onom koji daje crna ali znatno suptilniji. Ako prvi put kupujete plavu maskaru, uz ovakvu nijansu ćete se verovatno osećati “najudobnije” ali nemojte se čuditi ako već za koji dan pređete na neku intenzivniju. Smatrajte se upozorenima.

BURO. izbor: želimo plavu maskaru! (фото 3)
Mascara Infinito, Collistar, 3.259 din; Volume On Mascara, Sephora, 1.050 din; Mascara Cils d'Enfer, Guerlain, 5.019 din.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar