Pretraga

Donosimo vam kul ideje za praznični manikir

Tekst: BURO.

Hvata nas. Ozbiljno nas hvata praznična grozica. Nema veze da li spremamo nešto over the top ili jednostavno želimo da budemo sa (probranim) ljudima koje volimo, da li nam je lista za poklone duža od romana ili ćemo napraviti donacije u nečije ime, nekom pokloniti svoje vreme i nepodeljenu pažnju (verovatno najvredniji poklon od svih) ali ona vilinska prašina nas je već dotakla. A sa njom se zna šta ide: oni mini beauty momenti koji čine da se osetimo - malo više - svetlucavo.

Donosimo vam kul ideje za praznični manikir (фото 1)
Donosimo vam kul ideje za praznični manikir (фото 2)

@BETINA_GOLDSTEIN@HARRIETWESTMORELAND

Donosimo vam kul ideje za praznični manikir (фото 6)
Donosimo vam kul ideje za praznični manikir (фото 7)

@BETINA_GOLDSTEIN I  @THEHANGEDIT

Naravno da sa crvenom ili bordo bojom nema greške. Crna i tamnozelena poput borovine takođe su tu negde ali... Teško da ćete početi da plešete ili zviždućete od neke neobjašnjive radosti čim vam pogled padne na njih. Takve stvari rezervisane su ipak za nešto malo svetlucavije i treperavije, zar ne?

Donosimo vam kul ideje za praznični manikir (фото 8)
Donosimo vam kul ideje za praznični manikir (фото 9)

 @THEDAILYNAILOFFICIAL@THEHANGEDIT

Donosimo vam kul ideje za praznični manikir (фото 13)
Donosimo vam kul ideje za praznični manikir (фото 14)

@DRYBYLONDON@BETINA_GOLDSTEIN

Bojite se da ne pređete granicu? Bez brige, zato su tu potpuno kul varijacije na temu: french sa metalik ili šljokičastim vrhovima osim klasičnog belog, metalik folije, gusta srebrna i zlatna (realno najbolja investicija pošto ih možete nositi i same ali i crtati njima) i aplikacije sa kamenčićima, sve u svemu sve varijacije na temu negative space manikira. Let it shine!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor