Pretraga

Harry Styles nas je ubedio da nam je potreban lak za nokte u ovoj boji

Tekst: BURO.

Harry (po)kaže, mi slušamo. Šalu na stranu, od crvenog kaputa u novom spotu pa do blago sedefastog laka iz prvog Pleasing dropa, Styles nam nekako uvek završi u #inspo folderu, a ovaj put nam je servirao lak u neutralnoj boji ovsene kaše i iste sekunde smo se zaljubili u ovu neodređenu nijansu.

Harry Styles nas je ubedio da nam je potreban lak za nokte u ovoj boji (фото 1)

 

Styles svakako nije nov igrač na polju muških manikira i iskreno bismo se začudili nada bismo ga na nekom događaju ili nastupu videli bez boje na noktima, a za naslovnu stranu magazina Better Homes&Gardens koju potpisuje Tim Walker, odabrao je boju Tender Bud iz nove Pleasing kolekcije The Shroom Bloom

 

Harry Styles nas je ubedio da nam je potreban lak za nokte u ovoj boji (фото 2)

 

Radi se u hladnoj bežikasto-sivoj boji koja je savršena nautralna nijansa, bilo da se nosi sama, bilo da je ukrasite nalepnicama ili crtežima, tako da je jednako primamljiva i minimalistima i pristalicama devize više je više. Zamišljamo je u kontrastu sa letnjim pastelima ili monohromnim crnim i belim komabinacijama i srebrnim nakitom, a donosimo vam i najbolje lakove ove boje koji su na klik od vas. Kako ćete nositi svoj?

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor