Pretraga

Nevidljivi ajlajner je novi makeup trik koji ćete obožavati

Tekst: BURO.

Savršena linija ajlajnera za svakog znači nešto drugo - za nekog je to savršeni cat-eye u stilu pedesetih, za nekog novi siren eyes, intenzivan 60s look ili geometrijske šare po kapku ali da li vam je ikada palo na pamet da ga učinite nevidljivim? Da, dobro ste pročitali, najnoviji TikTok trend je upravo to - nevidljivi ajlajner. I izgleda bolje nego što se na prvi pogled zvuči.

@KRISTY.BELLE

Radi se o tome da akcentujete ton svoje kože na mestu gde biste inače naneli crnu ili neku drugu boju, obično u cat-eye stilu. Kako? Lako. Potrebni su vam korektor koji je za nekoliko nijansi svetliji od vaše kože i četkica, kao i mirna ruka. Korektorom i četkicom izvucite liniju ajlajnera koja vam nabolje stoji ali nemojte je ispuniti korektorom već je ostavite "praznu" tako da vaša koža zapravo dođe do izražaja i "uokviri" oko. Na kraju ne zaboravite da sve setujete puderom u prahu.

Zatim četkicom izblendajte spoljne ivice korektora tako da se stope sa bojom lica i voilà - dobili ste savršeno suptilan nevidljivi ajlajner koji ističe oko, izdužuje mu oblik i izgleda neverovatno stajliš. Minimalistički trik u koji smo se zaljubili najbolje smo naučili od Tiktokerke Lene i preporučujemo vam da isprobate njen tutorijal koliko odmah.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor